Nagy Szaffina vagyok, férjemmel Nagy Károllyal a Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai vagyunk. Életmód és táplálkozási tanácsadóként és íróként dolgozunk.  Egészség és környezetvédelmi témákban. Cikkeket, általunk készített interjúkat, előadásokat és tanfolyamokat, programokat szervezünk és tartunk.

Szafi_kozos

A Fűszerkonyha inkább imázs név… nem fűszerekkel foglalkozunk, hanem elsősorban nyers vegán ételek bemutatásával, és egészséggel, gyógyítással, spirituális fejlődéssel kapcsolatos saját írásokat adunk közzé, illetve saját videókat.

Elindítottuk Online  Vegán Tanfolyamunkat. Ezzel is támogatva a termelőket, magyar gazdákat és az emberek egészségét. A mi célunk az, hogy minél több zöldet, ehető bio növényeket és gyógynövényeket egyenek az emberek, illetve hogy együtt közösen védjük és óvjuk a Földünket. Így szót ejtünk a természetes, vegyszermentes háztartásról és kozmetikumokról is. Megmutatjuk, hogyan válj nyers evővé. Milyen fizikai, lelki, szellemi, energetikai változások mennek keresztül bennünk? Milyen tudatossági szintre érhetünk el? Sajátítsd el a böjtölés, csíráztatás, és az állatmenetes, nyers növényi táplálkozás fortélyait! Tanfolyamra jelentkezés www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Szafi_kaja

Bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

Az ősi kínai regenerációs filozófiával is foglalkozunk és személyre szabott elemzéssel.

Előadásokat vállalunk rendezvényeken, partykon, egészségnapokon, fesztiválokon. Ételkészítő tanfolyamot és táborokat vállalunk családoknál, hoteleknél, szállodáknál, iskoláknál, és egyéb csoportoknak. Szívesen szervezünk kisebb rendezvényeket is, ami egészséggel, spiritualitással, környezetvédelemmel kapcsolatos.

Szafi_Kaja_3

Saját receptes könyvekkel, ételkészítő videókkal, tanfolyammal, ősi regenerációs elemzéssel rendelkezünk. Bátran keressetek fel!

A videók menüre kattintva megnézhetik a két bemutatkozó kisfilmünket!

http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/videok.html

 

Nagy Károly és Nagy Szaffina

                  Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai

Életmód és vegán táplálkozási tanácsadó, író, előadó