Beköszöntött az ősz, ismét előkerülnek a sötétebb színek, a melegebb ruhák, a bokacsizmák, és a sálak. Nézzük, mit ajánl nekünk a hűvösebb napokra a világ egyik vezető márkája.

salamanderno%cc%8bi_clarks_32990_f

Clarks model

A klasszikus Mary Jane forma újul meg a Clarks modelljében, biztonságos, de nem tolakodóan széles blokksarokkal, és a padlizsán színben játszó kétféle bőrrel. A kerekded orr kényelmet ígér, ahogy a 8 centiméteres sarok ellen dolgozó enyhe platformemelés is. Belül a Clarks extra kényelmes, szabadalmaztatott talpbetétje várja a merev magassarkúak elől menekülő nőket, egész napra kényelmessé téve a viselését. Ezt segíti a csattal állítható pánt is. Alkalmi viseletnek szánták, és bár klasszikus elemekből építkezik, ez a cipő mégis friss színfoltot jelent. Szoknyával ajánljuk olyan alkalmakra, amikor önmagunkat akarjuk megmutatni.

salamanderferfi_kk_69990_4_f

Salamander férfi bokacsizma

Cseresznye és vörös árnyalatokban játszik, aztán az orr részen sötétbe hajlik a K&K új chelsea csizmája, amely extravagáns megjelenést ígér akár a hétköznapokon is. A módosított elasztikus betét miatt ebbe a cipőbe szó szerint bele lehet ugrani, a kényelme ellenére mégis alkalmas lehet üzleti megjelenésre is, ha viselője vállalja, hogy hajlandó eltérni az átlagtól. A minőségi bőr, a hegyes orr magabiztosságot és ízlést sugároz. A 3 centiméteres sarokmagasság pedig biztos tartást ad egy fárasztó nap végén is.

salamanderno%cc%8bi_charme_69990_f

Charme

A szokatlanság és extravagancia úgy jellemzi a Charme új őszi modelljét, hogy közben láthatatlanul a megszokott értékek: minőség és kényelem kényezteti viselőjét. Robusztus felépítésű bakancs fazonról van szó, strapabíró felépítéssel, amelyre ma egyre több nőnek van szüksége. A többféle árnyalatban és felülettel játszó bőrök egyfajta patchwork érzést adnak, a nubuk és festett bőrök összességét pedig határozott fűző helyezi rendszerbe. A cipő azonban rejtett cipzárral nyílik és teszi lehetővé a kényelmes kezelést. Megjelenése mellett 4 centiméteres sarokmagasságával képes kiemelni viselőjét a tömegből, sokféle stílussal kombinálható formában.

salamandertaska_zocal_119990

Zocal táska

A Zocal táskája nem is akar a mindennapok részévé válni. Alkalmakra született, amikor a nő ezzel az apró, de gyönyörű kiegészítővel tehet pontot a megjelenésére. Minőségi lakkbőr ad exkluzivitást, a hozzá simuló puha textília érintése pedig meghagyja az otthon biztonságos érzését a táska tulajdonosának. A táska azonban még a fényes felületek, és a külvilág számra határozottan megálljt parancsoló domináns fémcsat ellenére sem lesz tolakodó. Ezt kis mérete segíti, hiszen az alig 24 centiméteres magasság, az elegánsan keskeny bőrpánttal képes jól elrejteni. Mégis úgy váltja ki a tömeg kézitáskákat, hogy mindent képes befogadni, amire egy nőnek egy akár kihívásokkal teli estén is szüksége lehet.