Jól emlékszem azokra a régi reggelekre, amikor a pörkölt kávé friss illata szinte bekúszott a bőröm alá. Habár én akkoriban még nem éltem efféle élénkítő szerekkel, mégis hozzátartozott az ébredéshez a kávéfőző kotyogása, majd a lakást elárasztó tüzes aroma. Megvolt a diszkrét bája, ahogy szüleim közösen, minden alkalommal megitták az egy-egy csésze feketét. Abban a tíz percben nem siettek sehova.

Kotty_be_1

Emlékszem, néhány évvel ezelőtt alig lehetett kotyogós kávéfőzőt kapni, a lábamat is lejártam, mire végre sikerült ráakadnom egyre. Szerencsére néhányan felismerték, hogy ennek a kis szerkezetnek a mai napig van létjogosultsága. Habár rohanó világunkban egyre elterjedtebb az instant, a kapszulás és zacskós kávé, ezek mind-mind csak pótszerek. Bizton állíthatom, hogy soha nem érnek anyukám kávéja nyomába, így amikor hazamegyek, mindig iszom nála egy bögre, élénkítő italt.

Kave

Beszerezhetnék én is egyet, eszembe jutott már többször is. Nemrégiben felújított konyhánkba azonban indukciós főzőlapot szereltettünk, így a mai napig azt hittem, hogy nekem itthon már soha nem lesz elérhető a jó öreg kotyogósban lefőtt kávé. Szerencsére rátaláltam egy remek web áruházra, ahol a régi hagyományos ezüstszínű kotyogó mellett, rengeteg más színű, anyagú és formájú kotyogóhoz juthat hozzá a vásárló. Mi több, itt külön rovatot szentelnek az indukciós főzőlapra való kávéfőzőknek is, és persze ezer más dolgot lehet itt beszerezni. A kínálatot elnézve joggal gondolom, hogy nem csak én fogom itt megtalálni a kedvemre való kávéfőzőt.

kott_be_3

Kedves Olvasó látogasson el Ön is a http://www.kotty.hu/ weboldalra és válogasson a szebbnél szebb, különböző formájú, méretű és anyagú kotyogós kávéfőzők és azok kiegészítői között. Ha esetleg a bőség zavara nehezítené a vásárlást, akkor se keseredjen el senki, a web áruház Kisokos oldalán,  rengeteg ötletet és hasznos tanácsot találunk arra nézve is, hogy mit kezdjünk a kávé zaccal ami egyébként a kukában végezné. De találunk itt izgalmas kávé- és kávés sütemény recepteket is.

Oh és majd’ elfelejtem!Válaszolják meg  Nyeremény oldalunkon található a kávéfőzéssel, kávézással kapcsolatos kérdéseinket. A helyes választ beküldők között kisorsolunk egy kotyogós kávéfőzőt!

Köszönet érte a http://www.kotty.hu/ web áruháznak!