A Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja és az EMMI közösen szervezi a Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vásárát. December 3-án, vasárnap 10.00-18.00-ig a Millenáris “D” épülete ad otthont e nemes rendezvénynek. Fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, díszvendége pedig remélhetőleg Balog Zoltán, miniszter úr és Novák Katalin, családügyi államtitkár asszony. Eddig már több mint harminc családokat segítő civil szervezet, továbbá számos cég és magánszemély csatlakozott a felhívásunkhoz, amely Magyarországon eddig még példátlan összefogásról tanúskodik. A szervezetek saját kezűleg készített termékekkel készülnek.

Advent_Be

A FICSAK a befolyt összegből a Melletted a helyem Egyesületet támogatja, akik speciális eszközöket vásárolnak, és adnak át a hazai koraszülött osztályok részére. Ezek nagy részében még nem áll rendelkezésre a kifejezetten kórházi célokra gyártott Ardo-Carum gép, mely hatékonyan segíti a koraszülöttek anyatejes táplálását. Ezen gépek beszerzését szeretnénk segíteni az adventi vásáron összegyűlt összegből.

Illusztris vendégek, neves közéleti szereplők is már a vásár mellé álltak, de szeretnénk a média segítségét is kérni abban, hogy a vásár híre minél többekhez eljuthasson! A nap ceremóniamesterei: Horváth Lili, Jászai Mari díjas színésznő, valamint Tordai István, műsorvezető. A sztárfellépő pedig Vastag Csaba és Tabáni István, számos család és gyermek kedvence!