Ez nagy igazság, ámbár időről időre felmerül a gondolat, hogy el, mi több; át kellene varázsolni meg szokott, kicsit talán már meg is unt várunkat.

Ilyenkor megállunk a szoba közepén s fejünkben vitus táncot, járnak a különböző ötletek, a rózsaszín függönytől a mályvaszínű szőnyegen át, egészen a kikerics zöld plafonig. Aztán sóhajtunk egy nagyot és feladjuk az egészet, mert sem időnk, sem energiánk, s néha – valljuk be -, ötletünk sincs, hogyan is valósítsuk meg azt, ami gondolatban oly tökéletes.

Lakás enteriorDe aki szeretne lakásából otthont varázsolni, s a boltokba futkosás helyett, szívesebben tölti idejét családjával, barátaival, mint az ötletek keresgetésével, annak had ajánljak valakit. Egy szakembert, Szabolcsi Andrea lakásöltöztetőt. Nem, kedves olvasó egyáltalán nem viccelek! Andrea bizony felöltözteti a lakásokat, s nem is akárhogyan! Kérhetünk angolszász stílust, vidékit vagy viktoriánust, Provance-ot idézőt, vagy bohém párizsit, kockás németet, vagy vidám, zajos délit.

A lakás hangulatának igazi megteremtése az építkezés, felújítás befejezése után következik. – mondja Andrea. Az utolsó simításokra gyakran már kevés energia jut, pedig a látványt, otthonosságot a lakástextilek (függönyök, díszpárnák, bútorszövetek, ágytakarók, különleges textilbőrök) dekor tapéták, szőnyegek és egyéb kiegészítők határozzák meg elsősorban.

Lakás enteriorAndrea nem fukarkodik szolgáltatásaival, melyek között megtalálható a személyes konzultáció, melynek 2 órája alatt Andrea segít megtalálni mindenkinek a hozzá legközelebb álló stílust. Megkeresi az adott lakásban rejlő lehetőségeket és könnyen megvalósítható ötleteket ad a megvalósításra. A prémium szolgáltatás igazi csemegét takar, hiszen Andrea két alkalommal látogat el a helyszínre, így biztosítva annak lehetőségét, hogy minden megálmodott szín, forma valóban a helyére kerüljön. Végül, de nem utolsósorban a delux, mely a legösszetettebb s egyben legkülönlegesebb lakásöltöztető szolgáltatás. Egyedi igények alapján áll össze, s minden benne lesz, amit a megrendelő megálmodott! Már az átalakítás, építkezés előtt találkozik a megrendelővel és előre gondolkodva, megtervezi otthonukat. Ez a klasszikus lakberendezésnek felel meg, fűszerezve lakásöltöztetői szolgáltatásokkal. (pl. függönyözési feladatokkal-ennek, kivitelezésével). A megrendelőnek nem kell végig néznie a boltok végtelen kínálatát, mert Andrea házhoz szállítja az ötleteket, az anyagmintákat. A család egy kávé vagy tea mellett, nyugodtan dönthet a felől, hogy halvány kék, vagy halványzöld legyen-e a nappali.

Lakás enteriorS ez még nem minden! Andrea lefényképezi a lakást, s a kiválasztott anyagokkal – a fotón -, felöltözteti, hogy mi, akik kevesebb képzelőerővel rendelkezünk, immáron magunk előtt lássuk a jövőt. S ha netán mégsem tetszene, mert ugye azt már Murphy óta tudjuk, hogy „ami elromolhat, az el is romlik” jelen esetben a megálmodott lakás, mégsem olyan, mint amilyennek mi szeretnénk. Andrea ebben az esetben sem jön zavarba, egy mozdulattal átöltözteti, kékből zöld lesz, vagy fordítva, átkerül az íróasztal vagy az ágy máshova, s voilá! Máris ott látjuk álmaink otthonát. Mi több az ügyfél maga is lefényképezheti a szobáját, elküldheti emailben Andreának, így ez a szolgáltatás az ország bármely részből igénybe vehető. Ráadásul az árát (részben vagy egészben) le is vásárolhatja!

Lakás enteriorAndrea az én dolgozószobámmal is csodát tett, pedig még a bútorok sem kerültek kidobásra… no jó, a szekrénysortól közös megegyezéssel megváltunk, de kaptam helyette gyönyörű üveges polcosat. Átfestette az asztalt, a székeket, lecserélte a tapétát, a függönyt, s kaptam egy kandallót, olyan igazi angolosat, amire már nagyon vágytam.

Kedves olvasók! Őszinte örömmel tudom Önöknek Andreát, s szolgáltatásait ajánlani. Andrea rendkívüli beleérző képességével valóban megvalósítja azt, amit önök megálmodtak!

Kérem, látogassanak el Andrea honlapjára, s győződjenek meg saját szemükkel arról mire képes egy lakásöltöztető!

www.lakasoltozteto.hu/segithetunk/

Orbán Erika