Az idén 20 éves újHÁZ Centrum nem mindennapi megoldását választotta jubileumuk megünneplésének. Úgy döntöttek, ezúttal ők lepik meg vásárlóikat, ezért nyereményjátékot szerveztek, amelynek tétje egymillió forint volt. Közel húszezren jelentkeztek szerte az országból, a szerencsés pedig a héten már át is vehette Ajándékutalványát.

Az újHÁZ Centrum országos építőanyag-kereskedelmi hálózata 2017-ben ünnepli 20. születésnapját, ezért egy olyan jubileumi nyereményjátékot hirdettek, melynek díja egymillió forint értékű ajándékutalvány volt. A játékra online lehetett jelentkezni egy egyszerű regisztrációt követően. A játékban résztvevőknek le kellett írniuk, hogy mire költenék a nyereményüket, illetve fényképet kellett készíteniük otthonuk azon területéről, amit a nyereményből újítanának fel. A szerencsés pályázó, Pungor Krisztina, szegedi lakos a közösségi oldalon lett figyelmes a nyereményjátékra és azonnal cselekedett. “Mivel építkezésben vagyunk, a kertünk egy romhalmazzá vált. Ahogy megláttam a felhívást, azonnal megörökítettem a hátsó kertben lévő építési területet, a fényképet pedig beküldtem” – mesélte. A nyereményből kerítést és kaput készítenek, de bíznak abban, hogy a területrendezésre is jut majd az összegből.

Haz

A nyeremény átadására a nyertes kérésére az újHÁZ Cetrum egyik tagvállalatánál, a Bodrogi Bau Kft. szegedi telephelyén került sor. Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője a nyeremény átadásakor úgy fogalmazott: nagy öröm volt számukra, hogy Pungor Krisztináék nyerték az ajándékutalványt, hiszen eddig is jelentős mennyiségűépítőanyagot vásároltak az építkezésükhöz az újHÁZ Centrumtól, a Bodrogi Bau pedig a család otthonának kivitelezési munkálataiban is vett részt. Hozzátette: bízik abban, hogy a szerencsések jól tudják majd elkölteni nyereményüket.”Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen népszerű volt a nyereményjátékunk és arra is, hogy tagjai illetve tulajdonosai lehetünk egy olyan töretlenül növekvő és fejlődő vállalatnak, mint a 20 éves újHÁZ Centrum” – tette hozzá az ügyvezető.

Az építőanyag-kereskedelmi hálózat jubileumi éve azonban ezzel még nem ért véget, ősszel ismét lehetősége nyílik valakinek megnyerni újabb egymillió forintot.