A technikán keresztül megértjük és elfogadjuk, hogy személyes kapcsolattartó rendszerünk az Univerzális forrással feltérképezett, és magasabb rezgésállapotra kalibrálható,ezáltal egyéni vágyaink a vonzás törvénye alapján elérhetőbbeké válnak számunkra Szeretnék hasznosítható fogalmat alkotni az EMF Balancing Technique ® – ről, arról, hogy számomra mit jelent.

Ezek a gondolatok egyéniek, saját tapasztalataim és megéléseim legjavát próbálom megosztani.

emf balancingÉn ezt a fajta módszert választottam ahhoz, hogy „tapasztalhatóvá” tudjam tenni, milyen érzés, amikor valaki egészséges és belső bölcsességének megfelelő energetikai hálóval éli az életét, a mindennapjait, növeli tudatos jelenlétét. Mély, nagyon mély békét érezve-, vagyis együtt rezegve a megoldások frekvenciájával, újra álmodva önmagát. Mikor csapások érnek bennünket, megszűnik – változik a munkahelyünk, nem „jól” viselkedik a gyerek, nincs, vagy akadozik a párkapcsolatunk, valaki beteg lesz, sokkal aktívabban keressük a lehetséges megoldásokat. Ez az a pillanat, amikor energetikailag a legjobban befogadó- képes állapotban vagyunk (legkevésbé vagyunk ellenállásban), hiszen a tehetetlenség olyan kellemetlen érzés, ami inspirál bennünket, hogy mindegy hogyan, de megoldást találjunk a problémára. Ekkor keresünk egy olyan módszert, ami segíthet. Panaszkodunk, elbizonytalanodva szekáljuk a társunkat, a gyereket J, és gyógyszert veszünk be, megnézünk egy frissítő előadást a neten, vagy személyesen,… vagy megbeszéljük a barátainkkal a helyzetet, tanácsot kérünk stb. Elképzelésem szerint ezt úgy is lehet – lehetne, hogy a nehézségeket felfoghatom külső körülménynek, vagy „motivációs segéd – erőnek”, hogy változzak, változtassak.

A világ halad a maga útján és mindenkinek, minden eseménynek helye van ott és akkor, amikor megtörténik. Most pont rázósabb a helyzet, minden átalakul, változik, talán reménytelennek és félelem keltőnek tűnik, de Nekem, mint egyénnek VAN lehetőségem választani. Szenvedek tőle, vagy elfogadom és változom, változtatok. Mindkettő jó, csak az egyikben nincs megoldás. Az emberi elektromágneses erőtér kiegyenlítése – megtapasztalása arra ad betekintést, hogy milyen érzés és megélés, amikor mentális – érzelmi és a manifesztációs képességeim (belső bölcsességemmel összhangban) maximumán vagyok, vagyis adott időszak és lehetőségeim terének józan ismeretében megélem a maximális szabadságot, megengedést, vagyis elérem a tiszta ellenállás mentes életemet. Ez azt is jelenti, hogy még a negatív –sötét energiáimat is elfogadom magamban, a felismerés utáni újra átgondolt döntéseimmel pedig elkezdem gyakorolni a nehezebben megélt érzéseimet – gondolataimat, javítva kapcsolatomat önmagam kiterjedtebb egységével. Vagyis csodás, békés állapotot megtapasztalva, egyéni képességeim elképesztő kiteljesedésével akár egy egészen más fajta életet hozok létre magamban, majd magam körül.

A jövő: Ha minden szituációt, eseményt, egységként, békés elfogadással, MINDENNEK az elfogadásával szemlélnénk, akkor az ellenállás- mentes valóság semmiféle negatív, pusztító, frusztráló történést nem tartana meg, vagyis az elérhető legbékésebb társadalomban élhetnénk. De ehhez arra lenne szükség, hogy mindenki megnézze és elfogadja, esetleg változtasson negatív gondolatain, maximálisan kihasználja – használja fel (jellemépítő) képességeit, lehetőségeit, hogy még nyomokban sem legyen frusztrált, önbizalom hiányos. Bizony mozdulni kell, cselekedni, építő gondolatokkal megtölteni a fejecskét J Tudatosan döntéseket hozni, odafigyelni gondolatainkra, szavainkra, cselekedeteinkre, hogy összhangban legyen az Univerzális szeretettel, de józanul belesimulni az aktuális helyzetünkbe, helyünkbe, lehetőségeinkbe. Jelenleg ez csupán fikció, de minden jel arra mutat, ha nem változtatunk, nem használjuk ki jobban a képességeinket, nem hiszünk jobban magunkban, akkor bizony elsodorhat az ár. DE amikor valami nehézség megtörténik újra, már felkészültebben oldhatjuk azt meg, hiszen ezt a cikket már elolvastuk hozzá J és tudjuk, hogy mindig van választásunk. Mindig.

Szenvedünk? Vagy inspirálódunk?

Ehhez nyújt megtapasztalást egy- egy kalibráció, hogy érezzük a szabadságot, hogy érezzük a határtalanságunkat, hogy érezzük és észrevegyük, amikor nem vagyunk összhangba a szeretettel, hogy nem csak a másik a hibás, de tehetek azért, hogy ez megváltozzon. Vegyük sorra a fázisokat, a zárójelben az én gondolataim szerepelnek, nem Peggy globálisabb – magasabb röptű gondolatai)

Bölcsesség és érzelmek – Legyen a fejem és a szívem összhangban (a racionalitás kiszívja a nemes érzéseket, a túlzott szív szeretet pedig lustává és önteltté teheti a helyzet – partnert)

Önirányítás és öntámogatás – Fogadjam el a múltam hasznosítható tudássá (nem lehet a hibákon változtatni csak elfogadni és megbocsátani, hogy ne legyen ellenállás – visszahúzó impulzus, ami gátol az előre haladásban)

Magenergia sugárzása – Spirituális bekötés – adok – kapok mintázat (amit adok – hasonló a hasonlót vonzza, azt kapom vissza).

Energetikai beteljesülés – A lehetőségeim erőtere (kinyitja azokat a szunnyadó erőtartalékaimat, amiről nem is tudtam, hogy bennem vannak, ezzel párhuzamosan magasabb szintű lehetőségek nyílnak meg előttem)

Végtelen szeretet, együttérzés, jelenlét, bölcsesség – (5-6-7-8 mestertulajdonságok az érzelmi hálóban, melyek az elért mentális négyes megtartó erői, ha ezeket a tulajdonságokat gyakoroljuk, a mentális tisztaság fenntartható, vagyis kevesebb ellenállást fejtek ki, majd esetleg olyan mértékben megengedővé válok, hogy elképesztő erőtartalékok pattannak elő)

Záró kép J a maximális manifesztációs képességem használatba vétele, legyek én saját édesapám és édesanyám, és saját partnerem – társam.

09 – 12 Fázis: Egyetemes ember, Egyetemes szülő, Egyetemes partner, Fejlődéstörténet teremtőjévé váló

Ha megértem, és használom az a tézist, hogy a megfigyelő képteremtő – valóság teremtő ember képességeinek csúcsán felelőssé válik saját megteremtett életéért, akkor tudom, hogy ez a kép mindig változtatható.

Mindig, mindig van választásom! Van remény, van kiút, van a jelenleginél kielégítőbb valóság, melynek megteremtéséhez csodás lehetőség az emberi elektromágneses erőtér kiegyenlítése.

Szeretettel: Szolga Beatrix

akkreditált EMF Balancing Technique ® kezelő

(Az eredeti koncepció: www.emfbalancingtechnique.com ®)