Bemutatunk kedves olvasóinknak néhány igazán csinos, elegáns SALAMNDER kreációt. Strandra, buliba, utcai sétálásra ajánljuk az alábbi észbontó cipőket, szandálokat.

Salamander_geox_960x530 copy

Salamander GEOX lakkbőr szandál

Ha olyan szandált kerestél, ami reggeltől estig, majd estétől reggelig is bírja a lábadon, itt a tökéletes modell. A GEOX szabadalmaztatott lélegző talpával érkezik ez a szemet gyönyörködtető sötétből a világos bézsbe hajló lakkbőr szépség, amely a nyári este aranyát is ügyesen kombinálja. Hajszál vékony pántjával minden bokamérethez képes lkalmazkodni. Extra könnyed, bőrborítású talprészének kényeztetéséről csak az tud fogalmat alkotni, aki felpróbálta. A lélegző gumitalp a lábfej egészségét, csúszásmentesítésével pedig a biztonságot szolgálja. A nyár még sosem volt ilyen gyönyörűen kényelmes. Ár: 29.900

Salamandert†ska_GABS_62990_jpg

Női GABS táska

A Gabs táskák varázsát az adja, hogy minden modell esetében rendhagyó kialakítással jelentkezik a gyártó. Ez a csupavirág táska úgy búcsúztatja a nyarat, hogy a koraősz színkavalkádját is büszkén várja a vállunkon. A színes nyomott műbőrt minőségi bőrrel kombinálva a Gabs úgy készítette el ezt a modellt, hogy lehetetlen túlpakolni. Ha nem tudjuk mivel induljunk útnak, dobáljunk csak bele mindent, és a táska alakot váltva újul meg. Feltűnő, és színes vagy visszafogott nyár végi szettjeinket is üdítő színfoltként dobja majd fel.

Salamander_ffi_salamander_960x530 copy

Férfi Salamander mokaszin

A belebújós cipők kényelmét nem kell ecsetelnünk. A Salamander homokszínű nubuk mokaszinja azonban kifejezetten arra készült, hogy a férfi lábfej a forró napokon, akár zokni nélkül is egész nap kényelemben legyen. A hosszú, sok órás sétát is bírja, különleges belső bőrbélése miatt. A mára klasszikus formává érett külső, és hibátlan nubuk bőrfelület pedig bármilyen alkalommal csodás társ: legyen az egy laza irodai nap, vagy egy vitorlás fedélzete. Ár: 32.990

Salamander_salamander_960x530 copy

Salamnder sling

Ez a gyönyörűen mintázott Salamander sling-back magassarkú kettős életet él. A kék-fehér színkombináció szolíd elegancia mögé rejti a 9 centis sarokkal és hegyes orral megjelenő vagány nőt. A mintás orrrész szinte kéri, hogy semleges, mintázat nélkül harmonizáló szoknyával jelenjünk meg benne, amely azért láttatni engedi a sarok által gyönyörűre formált női lábszárat. A gumis hátsó pánt észrevétlenül alkalmazkodik a bokánk mozgásához és kényelemben tartja az estére fáradt lábfejet is. A bőrtalppal és a fényes felületekkel tökéletes ízlést sugároz minden nőről, aki csak viseli.