A LASCANA, a nemzetközi sikermárka mostantól három közép-európai országban, köztük Magyarországon is elérhető. A minőségi LASCANA kollekció jó időzítéssel, első osztályú formákkal és vonzó árakkal adja meg az alaphangot a 2016-os fürdőruha szezon elindulásához is. A hazai vevők az első pillanattól kezdve ugyanazt a minőséget és hatalmas bikini-, fürdőruha- és strand divatválasztékot élvezhetik, mint bárhol a világon. És még sok mást!

Az Otto Group 2001-ben alapította nemzetközi sikermárkáját, a LASCANA-t, ami most Közép- Európában is sikeresen startolt saját online áruházaiban. A LASCANA vevői mostantól olyan stílusos, magas minőségű termékekhez juthatnak, amelyek más csatornákon nem elérhetőek Magyarországon.

It’s a woman’s world“= „A nők világa”

A LASCANA és ismert mottója világszerte a szépség, az érzékiség és a szenvedély megtestesítője, és meghatározza a trendeket azon igényes nők számára, akik fontosnak tartják a stílusos és minőségi fürdőruhákat, strandruhákat, a csábító fehérneműt, alsóneműt. A LASCANA mellett további, világszerte ismert márkák, mint például a Buffalo, a Sunseeker, a Jette, az S.Oliver vagy a Marie Claire is megtalálhatóak az új LASCANA-Shopban.

Stílus és német minőség együttese egy megbízható, díjnyertes webáruházban

Szenvedély, minőség, individualizmus, tökéletes formák, ezek a LASCANA márkaértékei. A LASCANA az idei szezonban vidám színeivel és mintáival, illetve hatalmas szezonális választékával irányítja a fürdőruha trendet.

A vevők mostantól Közép-Európában is a Németországban és máshol megszokott magas minőséget és vásárlói élményt élvezhetik. Tavaly a LASCANA online áruháza a népszerű FOCUS magazintól a „Top Onlineshop“ (A „legjobb online áruház“) kitüntetést kapta, a Die Welttől pedig az „Ehrlicher Händler“ („Becsületes Kereskedő“) díját érdemelte ki.

A LASCANA topmodellek

A LASCANA évek óta világszerte ismert, szexi modellekkel dolgozik együtt. A közelmúltban Erin Heatherton, Irina Shayk és Sara Nuru voltak a márka nagykövetei, az idei szezonban pedig Kenya Kinski-Jones, a színésznő, Nastassja Kinski és a zenei producer, Quincy Jones lánya, valamint Kathrin Brömmel, modell, közösségi média sztár és énekesnő közreműködésével kerül majd rivaldafénybe a LASCANA. A márka új képviselőinek hitelessége és természetessége megteremtik az alaphangot az új LASCANA-fürdőruha kollekció, egyedülálló, érzéki-nyári világa számára.

LASCANA-furdoruha-bikini-trend-2016-nyar-7

További információk: www.lascana.hu