Titkos-Kirschner Brigitta az, aki számunkra biztosítja a modern repülőszőnyeget, méghozzá nem is egyet! Sokfélét. Kissebbet, nagyobbat, mi több sofőrt is ad hozzá. Nem hiszik?! Akkor jöjjenek velem és járjunk utána.

Brigitta, azért áruljuk el a kedves olvasóknak, hogy most nem egészen a hagyományos repülő szőnyegekről van szó, és sajnos nem is Aladin a sofőr…

Az ECB Travel – Elegant Coach Budapest egy családi kézben lévő vállalkozás, autóbuszokat adunk bérbe bárkinek, akinek szervezett csoportja és programja van és a kivitelezéshez járműre van szüksége. Rendelkezünk több VIP kocsival a 4-7 fős kategóriából, turista kategóriájú járművekkel 20-30-40-55 főre és gyermekszállításban is részt veszünk különböző méretű autóbuszokkal.

Busz_Brigi

Miben más az ECB Travel mint a többi szolgáltató cég a szektorban?

Kirívóan nagy hangsúlyt fektetünk a vevői elégedettségre. Magunkat és a kollégáinkat folyamatosan képezzük, olyan peremterületeken is, mint a stressz kezelés, empátia, konfliktuskezelés. Ezek segítségével a kollégáink jobban megértik az érdeklődőket, nagyobb türelemmel tudják megválaszolni a kérdéseket. Azt szoktam mondani, hogy gondolatolvasónak kell lennünk, hogy megválaszoljuk azt is, amit eszükbe sem jut feltenni a megrendelőknek. Nekik ugyanis nem kell érteniük a mi szakmánkhoz, hiszen előfordulhat, hogy életükben először kérnek ajánlatot autóbusz bérlésre. Ezért például sosem várjuk el, hogy a telefonban az ügyfél maga mondja el, hogy mit szeretne, inkább kérdésekkel irányítjuk, segítjük a beszélgetést.

Hogyan került egy ilyen bájos, csupa mosoly nő egy ilyen férfias munkakörbe?

Ez valóban egy modernkori Aladin történet. Én egy szervező cégnél voltam sokáig irodavezető, a férjem pedig alvállalkozóként dolgozott a cégnek. A munkakapcsolatból szerelem szövődött és néhány év elteltével úgy döntöttünk összetesszük, amink van. Összeházasodtunk és létrehoztuk a közös cégünket. Ő viszi a műszaki részét, én az irodai munkát irányítom. Mondhatjuk, hogy én vagyok a tervezés, ő a kivitelezés – neveti el magát.

Busz_1

Származott abból előnye vagy hátránya, hogy nő?

Tapasztalatom szerint még mindig nem elég felvilágosult a magyar társadalom a női vezetők tekintetében. Pályafutásom során gyakran előfordul, hogy egy tárgyalás alkalmával, ha férfi kollégámmal érkezem, aki történetesen az alkalmazottam, a velünk szemben ülő férfi egészen biztosan vele kezd el szemkontaktust tárgyalni. A női vezetőnek szinte mindig harcolnia kell a saját pozíciójáért, még akkor is, ha ez csupán egy-egy mondattal vagy gesztussal lerendezhető.

Mit könyvel el a legnagyobb sikerének?

Amikor az elégedett utasaink újra és újra visszatérnek hozzánk. Nagyon keményen megkövetelem a kollégáimtól a vevő központú hozzáállást, a precizitást és korrektséget. Ennek a típusú kemény munkának a legszebb gyümölcse a visszatérő megrendelő.

Busziss

Milyen jövőbeni terveik vannak?

Viszonylag fiatal iroda vagyunk a piacon a magunk 8 éves hátterével a 20-25 éve működő régi vállalkozások között. Folyamatosan fiatalítjuk a flottát, növekedünk, építjük a brandet és természetesen szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen kipróbálná az ECB Travel minőséget.

Kedves olvasó, ha kedve támadt felpattani egy repülőszőnyegre, látogasson el a http://ecbtravel.hu/ weboldalra, ahol biztosan megtalálják az Önnek legmegfelelőbbet.