Ahogy a hőmérő higanyszála már tartósan a nulla fok fölé emelkedik, a bélelt bakancsokat és csizmákat a szekrény mélyére rejthetjük, és szemügyre vehetjük az új évszak kínálta lehetőségeket. A tavaszi szezonban újra hódít a retro stílus, így cipők terén az éktalp lesz a legnagyobb sláger. A Salamander üzleteiben jól tudjuk ezt, így polcainkon szebbnél-szebb, a legújabb trendeknek megfelelően éktalppal ellátott modellek sorakoznak. A széles és minőségi választéknak hála, nálunk mindenki megtalálhatja a tavaszi jolly jokerét.

Charme

CharmeA tavasz beköszöntével a fekete kiegészítőket előszeretettel cseréljük valami világosabbra, így a kellemes, halvány földszínek ismét előtérbe kerülnek.

Ezekkel a tónusokkal játszanak ezek a Charme modellek is. A szürke és a zöld tökéletes párosként elevenedik meg ezeken a darabokon.

Ezzel a bájos bokacsizmával és trendi táskával könnyen kiegészíthetünk bármilyen szettet, egy lágy esésű ruhácskát ruhát, vagy egy farmeres összeállítást egyaránt megkoronázhatunk velük.

Salamander

SalamanderEgy klasszikus, barna vagy fekete félcipő minden férfi ruhatárába elkél, hiszen szinte bármilyen elegáns összeállításhoz bátran viselhető egy ilyen darab.

Ezek a Salamander modellek biztos választásnak bizonyulnak, hiszen nem csak stílusuk időtálló, a minőségük is kifogásolhatatlan, így hosszú éveken át kitartó, hű társra lelhetünk bennük.

Áruk: 49 990 Ft

Högl

HöglTavasszal végre eljön a várva-várt pillanat, amikor előkerülhetnek a cipős szekrény mélyéről a nyitott lábbelik, valamint beszerezhetünk egy-két vadiúj darabot is.

Ez a Högl modell gyönyörű árnyalatokban pompázik, halvány, lilás tónusait élénk pink részek egészítik ki, amelyek igazán feldobják ezt a cipellőt.

Magas sarka ellenére talpkialakításának köszönhetően igazán kényelmes viselet, így akár egész nap tündökölhetünk benne.

Ára: 49 990 Ft

Ara

AraA maszkulin, férfias fazonok régóta hódítanak a női divatban is. Ez az Ara modell, különleges, enyhén magasított talprésszel kombinálja a klasszikus, férficipő formát.

Ezüstösen csillogó, szürke árnyalata tovább ékesíti ezt az izgalmas lábbelit. Egy határozott, modern nő ruhatárának alapdarabja lehet ez a cipő, hiszen bármilyen szetthez tökéletes választás.

Az irodában, egy bárban, de akár egy randin is nyugodt szívvel szavazhatunk erre a modellre, nem fog minket cserbenhagyni.

Ára: 34 990 Ft