10 éve a Werk sikerágazata a stylist képzés. Az oktatók a szakma legkiválóbb szereplői, többek között az RTL és a TV2 vezető stylistjai (Holdamf Linda, Sipos Zsolt, Paksi Éva) , divatmagazinok meghatározó munkatársai (Kiss Szilárd, Cosmopolitain, ELLE), vezető hazai és nemzetközi divattervezők (Németh Anikó, Merő Péter, Lang Szonja), a fotózás legkiválóbb hazai képviselői (Bóka Attila Morten, Flashback Photo Studio) vezető fodrászok, sminkesek (Pásztor László, Magyar Eszter, Szécsi Gabi, Vadócz Edina). Csalár Bence a blogírás, a divatújságírás rejtelmeibe vezet be.

A Werk szeret a szakma nagyjaival dolgozni, ezért szeptembertől csatlakozik hozzá Náray Tamás, aki Art of Fashion and Style néven kizárólag a werkes stylistokra szabott, ugyanakkor a szakma minden igényét kielégítő eladás sorozattal debütál a Werkben.

NárayT

Piaci hiányszakmának számít a filmes smink és a filmes jelmeztervező, ezért ebben az évben ezek minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kapnak. Haladó MESTERSTYLIST képzésünkben is hangsúlyosan szerepel a mozgókép világa. Bak Kyra vezetésével a hallgatók reklámfilm- és fashion video stylingot tanulnak valós forgatási gyakorlaton keresztül, a tanév végén pedig megrendezik első saját divatbemutatójukat.

A Werk fő céljának tekinti, így mindent megtesz azért, hogy a képzésben résztvevő rögtön az oktatás elején a gyakorlati oldalát is megismerje a stylist szakmának. Budapesten gyakorlatilag nincs olyan divatesemény, melyen a Werk ne képviseltetné magát.