Oly sok szó esik manapság a nőkről. Felszólalnak mellettünk különböző rendezvényeken; dicsérnek bennünket, ígérnek és elismernek… Ennek ellenére minden marad a régiben. Azaz maradt, egészen eddig. Ugyanis egy fiatal újságírónő, Czagány Alexandra úgy döntött, életre hív egy olyan rendezvényt, amely kifejezetten nőknek szól. A fesztivál feltett célja, vagy ha úgy tetszik küldetése, hogy a nők előrehaladását, érvényesülését, tudatos médiafogyasztását, minőségi kikapcsolódását segítse és példaértékű személyiségek bevonásával motiválja a nőket mindennapi szerepvállalásaikban. Alexandra három évvel ezelőtt indította el az élő magazin koncepcióját, vagyis a Womanity Magazin cikkeinek élő eseményeken való bemutatását. A fesztivál azóta Magyarország meghatározó női eseményévé vált. Ezen a rendezvényen a fontos női témák mellett, közel 100 TOP márka termékeit és szolgáltatásait próbálhatják ki a hölgyek vásárlás előtt.

Womanity_be_1

A Womanity Fesztivál az első, kifejezetten nőknek szóló fesztivál az országban. Az esemény társadalmi szerepvállalása és értékteremtő minőségi kikapcsolódást nyújtó programja mellett, szívén viseli magyar nők társadalmi és sajátos problémáinak ügyét is. A fesztivál magazinja a www.womanitymagazin.hu, 2014-ben elnyerte a Zsigmond Márta Médiadíjat.

A fesztivál főszervezői, Czagány Alexandra és Szalma Ferenc szerint fontos, hogy a figyelemreméltó kis manufaktúrákat vagy éppen országosan és világszerte ismert brandeket személyes közelségbe hozzák a magazinolvasókkal. A Womanity Magazin ezzel a fesztivállal életre kel! Hogy ez mit jelent? Nos, a magazinreklámokban bemutatott márkák az eseményen megelevenednek. Nem csak szórólapokon találkozhatunk velük, hanem kézbe vehetjük, mi több, ki is próbálhatjuk őket. A rendezvény nem titkolt célja, hogy közvetlenebb, hitelesebb csatornát hozzon létre a magazinolvasó nők és a magazinreklámokon keresztül hirdető márkák között. Az elmúlt három évben 6000 olvasó találkozott közel 400 márkával.

Ebben az évben a Womanity Fesztivál szeptember 16-án a Várkert Bazárban várja a hölgyeket. A különböző márkák mellett érdekes beszélgetésekkel, hasznos tanácsokkal és inspiráló sikertörténetekkel lesznek gazdagabbak a résztvevők. Mindemellett a Womanity fesztivál PÁLYÁZATOT hirdet olyan hazai női egyesületek, közösségek, szervezetek és vállalkozások részére, amelyek szívükön viselik és aktívan dolgoznak a nők esélyegyenlőségének növelésén, lehetőségeik bővítésén vagy testi/lelki egészségük megőrzésén.

Kedves olvasó! Tartson velünk! Találkozzunk szeptember 16-án a Várkert Bazárban a Womanity Fesztiválon!