Csesznegi Zoltán

Csesznegi Zoltán

Volt olyan időszak az életemben, – mondja -, amikor elutasítottam az ezotériát, szinte menekültem előle. Volt, amikor nem tudtam más felé menni, kikerülni. Majd elkezdtem tanulni, tapasztalni és tanított az ÉLET. 10 éve foglalkozom személyiségelemzéssel, önismerettel, alternatív gyógymódokkal.

Számmisztika, tarot, reiki, NLP, SVT, kronobiológiai pszichogenetika, számhoroszkóp, utaztatás előző életekbe. Nézem az ember fizikai, érzelmi, szellemi szintjét. Az Energy és homeopatikus termékek használata, hatásmechanizmusa is sokat segít a helyreállításban. A terápiás és elemző módszerek a problémák feltárásában mutatnak utat. A cél, hogy a segítséget kérők mielőbb visszanyerjék egyensúlyukat. Ebben a folyamatban az embert, mint kerek egészet veszem figyelembe. A testet, a lelket, a szellemet, hogy az egyensúly helyre álljon.

Nem gyógyítom az embert, hanem ha elindult a változás útján, segítem, támogatom. Az utat azonban magának kell végigjárnia. „Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.”

Keressenek olvasóink bátran az alábbi elkérhetőségeken, amiben lehet, és amiben tudok segítek.

Csesznegi Zoltán

Személyiségelemző

E-mail: info@karakteranalizis.hu

Web: www.karakteranalizis.hu