„The New York Times bestseller szerzője, Ruth Cardello érzékenységtől és érzelmektől fűtött, humorral gazdagon átszőtt regényt alkotott. Milliomos hőse életének talán legkockázatosabb vállalkozásába fog: megpróbál második esélyt adni magának a szerelemre…”Ahogy a borítón olvasható ígéretes beharangozásból is kiderül, a főhős, a milliárdos Sebastiano Romano történetét ismerhetjük meg. Vajon van-e esély második szerelemre, ha azt gondoljuk már megtaláltuk azt, de az élet elveszi tőlünk? A gazdag, mások érzelmeivel nem törődő, céltudatos és ambiciózus férfi látszólag tökéletes életét ismerjük meg a könyv első lapjain. Az évek óta jól menő Romano cég még az eddigieknél is jobban teljesít, amit a három testvér közül kiemelkedő Sebastianak köszönhet a család. A sikeres férfi élete azonban mégsem olyan varázslatos, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Várandós felesége halála után teljesen a munkába temetkezik és az alkohollal is meg kell küzdenie…

A történet másik főhőse, Heather Ellis, egyedülálló édesanya, aki barátnője halála után örökbe fogadta annak megszületett kislányát. A kislány a kedvenc plüss állata, az édesanyájától kapott utolsó játék, Farkaska.  A kislány a kislány egy reggel elhagyja a játékot, így Heather megpróbál mindent megtenni azért, hogy elő kerítse. Sebastian és Heather története ennek a kisállatnak köszönhetően fonódik össze, és alakul lassan, a kezdetben viharos kapcsolatuk szerelemmé.

Sok kérdés merül fel bennünk olvasás közben arról, hogy vajon képes e valaki egy igaz szerelem elvesztése után újra szeretni, vagy arról hogy okos döntés-e egy apa nélkül felnőtt gyermek életében, egy ekkora traumákat átélt embert bevezetni. Ahogy a történet bonyolódik, egyre több és több sötét titokra derül fény a családok életéből. Felmerül egy titokzatos mellék szál is, ami újabb kérdéseket vethet fel bennünk. Ám a titkok és bonyodalmak közepette egy vérbeli olasz családot ismerhetünk meg a Romano család személyében, ami még kedvesebb és emberibbé formája a karaktereket.

Az olvasó teljesen magával ragadja a történet és minden fejezet végén azt érzi, hogy muszáj még egy fejezetet elolvasni. A történet nem zárult le, azonban a folytatás még várat magára.

Falvai Zsófia