Óriási sikerrel debütált a Vörösmarty Színház színpadán a TBG Production látványos előadása, a Vadak ura. Vidéki színházként először Székesfehérvár szavazott akkora bizalmat a produkciónak, hogy diákbérletben játssza. A közönség hálája ezúttal sem maradt el, az erdő lakói pedig megtalálták a Vadak urát…

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet. A fehérvári bemutatón zsúfolásig megtelt a nézőtér iskolásokkal, akik diákbérletükkel nézték meg az előadást. Az óriási LED-kivetítőknek köszönhetően hol Afrikában, hol egy erdő közepén, hol a farkasok lakta lidérfényekkel teli, teliholdas éjszakába csöppenhetett az ifjú közönség. Együtt szurkolhattak Agyarnak, a vaddisznónak, hogy leküzdje a viszontagságokat, és Azukának, hogy hazataláljon. A poént nem lőjük le, de annyi biztos, a happy end nem maradt el.

Ahogy az első előadás után az alkotók köszöntése sem, akiket Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója szólított színpadra, hogy kivehessék részüket a sikerből. A vastaps megérdemelt volt, Zséli Csilla jelmeztervező csodálatos állatfigurákat álmodott meg, Benkő Dávid és Benkő Morvai Veronika koreográfusok a talpalávaló alá koreografálták a talpakat, Sebestyén Áron zeneszerző fülbemászó muzsikákat írt, Vona Tibor kreatív ötletgazda pedig egy igazán izgalmas történetet álmodott meg.

Az előadás után a nézősereg újabb meglepetést kapott, a színház előterében ugyanis egy nyuszi, egy róka és egy oroszlán várta őket, hogy megölelgessék, megsimogassák őket, vagy egy-egy fotó erejéig összeálljanak egy képpé.