Az Alfa hím szerepéről egy párkapcsolatban már nagyon sokat hallhattunk és olvashattunk. De mi a helyzet az Alfa nőstény szerepével? A férfiak többsége ma is fél egy erős, magabiztos nőtől egy párkapcsolatban de egyben vágyik is rá.

Az Alfa nőstény egyedül is megoldja!

Az Alfa nőstények kicsit sem olyan megközelíthetetlenek, mint amilyennek gondolnánk. Nem sokban különbözik férfi és nő és ezt a szerepeknél is láthatjuk. Mindkét nem dolgozik, gyereket nevel, családot alapít és karriert épít. Mára már elmosódnak a szerepek közötti különbségek. Változó világunk megköveteli, hogy mindkét nem tagjai mindenhez értsenek. Mégis ellenérzésekkel fordulnak sokan az Alfa nőstények felé. Tartanak tőle, hogy nem élhetik meg férfiasságukat mellette. Pedig az Alfa nőstény a legjobb barátnő. Igen minden Alfa erős személyiség, és egyben irányíthatatlan is. Ez igaz férfire nőre egyaránt. Egy jól működő kapcsolatban azonban egyik fél sem próbál uralkodni a másik felett. Csapatként dolgoznak egymást támogatva. Mivel egy Alfa nőstény 100 százalékig tudja magáról, hogy kicsoda soha nincs szüksége arra, hogy önmagát a másik elé helyezze elnyomva ezzel partnerét. Méltósága milliószor fontosabb számára. Sosem fog törékenynek és ártatlannak mutatkozni csak azért, hogy ne ijesszen el egy férfit. Sikerre törekszik élete minden terén. Ezzel kihívást és példát is jelent párjának. Így, ha az vágyik valamire végig támogatja őt és segíti, hogy párja mindent elérjen, amit szeretne. Azt akarja, hogy a szeretett férfi is sikeres legyen ahogy ő, mert tudja, hogy ezzel ők ketten is jobb csapattá válnak.

Az Alfa nőstény egyedül is megoldja!

Az Alfa nőstény gyorsan él. Bár nehéz lépést tartani vele, viszont egy móka mellette az élet. Ha nem dolgozza ki a lelkét ép, hogy jobbá tegye önmagát és az életét akkor vele a legjobb a szórakozás. Ne várjunk tőle szimpla dolgokat, mint egy mozi vagy egy otthoni vacsora kettesben, mert nagyon szeret emberek között lenni. Vagy kiruccanni a móka kedvéért, de akár hegyet mászni. Minden érdekli, ami érdekes és ezt párjával akarja átélni, hogy minél több közös emléket gyűjtsenek. Nincs szüksége férfire ahhoz, hogy sikeres legyen az élete bármely területén. Ez azt jelenti, hogy ha az Alfa nőstény megszeret egy férfit azért van vele mert vele akar lenni, nem azért, mert szüksége van bármire is attól a férfitől. Nincs is őszintébb dolog egy nőnél, aki a párja körül akar lenni akkor is, amikor mindent képes egyedül megvalósítani a saját életében. Ráadásul ott van minden férfi legnagyobb félelme. A nő, aki folyton piszkálja, hogy csinálja meg a nyikorgó ajtót, vagy szerelje fel a kilincset. Ha egy férfi elfelejt időről időre megcsinálni dolgokat az Alfa nőstény nem fogja szekálni érte. Ellenkezőleg. Kitalálja, hogy oldja meg maga. Sokkal jobb dolga is van annál minthogy párját szekálja. Kitartása elképesztő. Nem ad fel semmit, ami fontos számára, így párkapcsolatát sem. Nem fog eltűnni az első problémánál. Szembenéz minden kihívással és nehézséggel és megoldást keres mindkettőjüknek. Nincs szükség rá, hogy aggódjon érte a párja. Ha elmegy bárhová a barátnőivel és problémája adódik nem kell félnie párjának attól, hogy folyton ki kell mentenie nehéz szituációkból. Megoldja saját maga. Ő egy igazi nő nem pedig esetlen hercegnő. Soha nem adja lejjebb.

Az Alfa nőstény egyedül is megoldja!

Bármi történjék is egy Alfa nőstény mindig figyel a karrierjére, az egészségére, arra, hogy hogy néz ki. Soha nem lusta, nem is fogja látni párja soha pizsama nadrágban rohangálni fel alá a lakásban, vagy belesüllyedni az önsajnálatba egy sikertelen hét után. De a legfontosabb az Alfa nőstények összes tulajdonsága közül a lojalitás a szeretteikhez. Ha egy alfa nőstény szerelmes folyton védi párja hátát. Kihívás lesz párja számára, hogy az minél jobb ember legyen, de mindenre figyel amire szerelmének szüksége van és végig támogatja őt döntéseiben. Megfizethetetlen és páratlan párkapcsolatnak tartja párkapcsolatát és minden emberi kapcsolatát. Bár, ha nem tetszik, amit csinálok menj el mottó szerint él, ha megszeret valakit akkor azon dolgozik, hogy duójuk minél tökéletesebb legyen. Ez igaz mindenkire, akit szeret. Családjára, barátaira egyaránt. Az alfa nőstény nem csak tökéletes társ, de a legjobb barát. Ahogy párjának úgy a családjának és barátainak is védi a hátát. Támogatása töretlen. Nem irigy barátai sikerére hisz sikeres a saját életében. Ő az az ember, aki mindig ott van, akit felhívhat bárki, akit szeret akár az éjszaka közepén is, hogy segítségre van szüksége. Barátsága örök, azt csak a másik fél ronthatja el. Emberi kapcsolatai nem alapulnak érdekeken, csak és kizárólag szereteten. Nem él középszerű életet, csak a lenyűgöző dolgok érdeklik.

De ha egy alfa nőstény téged választ, elképesztően lenyűgöző ember lehetsz, hogy sikerült megszerezned a szívét, hisz nem adja könnyen, de ha megbecsülöd tiéd mindörökké.