A Carrie Csodanő Díjat azért alapította a Carrie Magazin – hagyományteremtő szándékkal -, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki nem feltétlenül a leghangosabb mindenhol, de kétségtelenül fontos és példaértékű munkát végez. 

Hétköznapi nők/anyák, akik nem hétköznapi életet élnek.

– Lehetnek vállalkozók vagy alkalmazottak, ez kategóriánként változó. Nem kell feltétlenül anyának lennie, mert nem csak azokat szeretnénk elismerni, akiknek gyermeke van, hanem minden nőt, aki arra érdemes. Olyan díjat álmodtunk meg, ahol a díjazottak független zsűri által megszavazott jelöltek – mondta Tomkó Bori, a díj alapítója.

A zsűri tagjai:

  • Tomkó Bori – a Carrie Magazin tulajdonosa és főszerkesztője; mentálhigiénés szakember
  • Sevcsik M. Anna – a Babagenetika Egyesület alapítója; társadalmi szívügyes
  • Vargáné Topor Erika – a Kertportál Magazin alapítója, a Gourmet & Delicious Manufaktúra társtulajdonosa; okleveles kertészmérnök
  • Szucsánszki Zita – magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes, KEK-győztes kézilabdázó
  • Mező Misi – zenész, énekes

A zsűri tagjai

Jelölési határidő: 2023. 03.12.-03.26.

Jelöltek kihirdetése: 2023. 04.11.-04.15. között

Zsűri munkája és a közönségszavazás határideje: 2023. 04.15.-04.30.

Kategóriánként 1 zsűri általi és 1 közönség által megszavazott nyertes lesz, akiknek kilétét 2023. május elején egy díjátadó gálán fedik fel.

Bővebb információk ezen a linken érhetők el:

https://carrie.hu/carrie-csodano-dij/meghirdetjuk-az-1-carrie-csodano-dijat/

Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGHRoPOazHWGIvuFru9fwUfNj-2GrW9VRTpsz3UKQ5p0ePlQ/viewform?fbclid=IwAR3R6GRS6tLeD88hCWcB-7kq8lnt-NkovH67gFheBdjZA44vkl1KFMItAAc