Egy csodás rendezvény keretein belül, sztárvendégekkel ünnepelve nyitotta meg első üzlethelyiségének kapuit a Kamsa® márka. A rendhagyó, sokszor extrém és elsősorban egyedi cipők mellett más stílusos kiegészítőkre is bukkanhatunk, és természetesen a jó társaság is garantált. Harsányi Levente, Szabó Győző és lánya továbbá Esztergályos Patrik emelte a megnyitó színvonalát, és szórakoztatta a közönséget.

A Magyarországon sajátosnak és különlegesnek számító Kamsa® cipő teljesen eltér a megszokottól, és ezzel frissülést és újdonságot visz a hétköznapjainkba. Pontosan azért, mert szó szerint bátran és egyben ízlésesen meri használni a színeket, melyek kihangsúlyozzák, egyben különlegessé varázsolják megjelenésünket. Valódi színeket, ezzel együtt vidámságot és egyediséget kölcsönöz viselőinek.

Kamsa® cipő

Míg eddig az átlagostól teljesen elrugaszkodott, mégis stílusos és valóban szép lábbelikhez csak online tudtunk hozzájutni, most lehetőségünk lesz arra, hogy személyesen is nézelődhessünk, és válogathassunk közöttük. A Budapesten nyíló divatüzlet, mely a jól csengő Kamsa & More nevet viseli, a 9. kerületben található Máriássy utca 4. szám alatt, a földszinten kapott otthont. A divatboltban természetesen megtalálhatjuk tehát a gyönyörű és utánozhatatlan Kamsa® cipőket, de ezen felül más is vár minket itt.

Varga-Benke Adrienn, az üzlet tulajdonosa számára egy álom valósult meg:

Amikor elkezdtünk a Kamsa® cipővel foglalkozni, már ott volt a fejünkben, hogy egyszer majd nagyon szeretnénk egy saját üzletet és a cipők mellé más Olaszországból behozott különlegességeket, itt gondolok ruhákra és ékszerekre. Nem egy “pláza butik” vagyunk, hanem egy olyan hely, ahol mindenki egyenként fontos a számunkra. Igenis számít, hogy elégedetten és jó érzéssel távozzon a boltból a vásárló, és szívesen térjen majd visszavásárolni. Nagyon boldog vagyok, mert sok jó ember vesz körül, akikkel kölcsönösen segítjük egymást. Csak, hogy említsek egyet, Szabó Léna a Stylebytailor és Nelz Bag megálmodója stílus és divattanácsadóként segíti a vásárlóinkat. Ezen kívül egyedi és trendi dolgokkal is készülünk, érdemes követni a Kamsa &More oldalát az aktualitások miatt. Természetesen extra nyitási akciókkal is várjuk az érdeklődőket.

Családi és baráti hangulatot idézett elő, és fergeteges humorral fűszerezte a bulit Harsányi Levente, Szabó Győző és Esztergályos Patrik.

Levente csak úgy sziporkázott a rendezvényen, a vendégek dőltek a nevetéstől…

Szabó Győző és én magam is a Kamsa® család tagja vagyunk, hónapok óta hordom az egyedi stílusú cipőt, nagyon kényelmes, azóta a sikerek sem kerülnek el – nevetett a rádiós műsorvezető, majd folytatta: – Nagyon fontos, hogy a férfin a hölgyek két dolgot néznek meg: az egyik a cipő, a másik az óra. Kiváló egybeesés, hogy ebben az üzletben a cipők és a ruhadarabok összhangját tekintve itt tényleg teljes kollekciót ajánlanak Adriennék. Aki idejön visszafogottan, másképpen tér haza.

Kamsa® cipő

Szabó Győző a lányát hozta el a bemutatóra, a színész, műsorvezető is érdeklődik a divat iránt:

Nagy szeretettel hordom az egyedi tervezésű és különleges ruhákat, a vásárló biztosan nem fog szembe találkozni az utcán ugyanazzal a darabbal, és ez mindenképpen dicséretes.

A hírességek mellett egy stylist is emelte az este színvonalát, segítségével a stílusosság és a divat szelleme lengte be az egész üzletet. Többek között olasz női ruhák, egyedi ékszerek és kézzel készített táskák tarkítják a kínálatot. Ezeket már az üzletnyitó rendezvényen is megcsodálhatták az érdeklődők.

A Kamsa & More divatbolt egy igazi oázisként vár bennünket, ha minket is jóleső érzéssel tölt el, amikor egy kicsit kitűnhetünk a tömegből. A hétköznapi, megszokott és sokszor szürkének ható cipőket, ruhákat és kiegészítőket néha felszabadító érzés egy feltűnőbbre, stílusosabbra vagy éppen színesebbre cserélni, hogy végre önmagunk lehessünk, és egy kicsit szárnyalhassunk a divat fellegei között.

Ha szeretnénk szép és rendkívüli holmikat, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni az egyedi boltot!