A cím hallatán sokunknak talán elsőre a Gwyneth Paltrow és Jack Black főszereplésével játszott film jut eszünkbe. Azonban mást fogunk kapni és ez teszi különlegessé és viccessé ezt a darabot. De itt sem maradhat el a humor, mely olykor el is gondolkoztatja a nézőt. További élményt ad a filmmel szemben az is, hogy mindvégig közel erezhetjük magunkat a színészekkel a színpad és a nézőtér közötti minimális távolságnak köszönhetően. Mindez olyan színészek előadásában, mint Gubik Ági Tölgyesi Zoltán, Varju Kálmán es Hajdú László.

NagyŐ_Be

A történet Londonban egy könyvesbolt feletti lakásban játszódik. Itt él Vicky a könyvesbolt tulajdonosa 2 másik lakótársával, James Anderson-nal aki a már említett könyvesboltban dolgozik miközben maga is írással próbálkozik, valamint a mindig mindent őszintén megmondó meleg barátjával Henry-vel. Életüket felbolygatja amikor egy napon megjelenik egy vásárló, Tom, aki az előtte álló utazásához keres útleírásokkal kapcsolatos könyveket. A boltból a lépcsőn keresztül feltéved a kis lakásba, ahol a „jól kipárnázott” Victoriát találja csak otthon, aki készséggel segít neki odaadva apja néhány könyvét. Találkozásuk egy aznap estére ígért randevúval zárul. El is érkezik az este és Victoria és lakótársai izgatottan várják Tomot, hogy meglegyen a kissé feszélyezett bemutatkozás. A randevú Tom elutazásával ér véget és Victoria a repülőtérről hazatérve Henry biztatására döntés elé kerül, hogy változtasson az alakján, a külsején, hogy ő legyen Tom számára a nagy ő ebben a boldog szerelemben.

NagyŐ_Be_1

Hogyan látja magát? Mit szól Tom 4 hónap után karácsonykor hazatérve? Hogyan alakul szerelmük a továbbiakban? Mindenféleképpen érdemes elmenni és megnézni a Spirit színházban hogyan alakul át a duci Victoria élete, teste és lelke. Már csak azért is mert a, színház egyedi érzést ad a darabnak a belső kialakítással ugyanis az előadás helyszínéül szolgáló terem középen megfeleződik és úgy van berendezve, hogy ne legyen távolság a színészek, díszletek és nézők között. A széksorok körbe ölelik a kis londoni lakást megteremtve azt, hogy érezzük a színészek játékának minden rezdülését, hogy jobban beleérezzük magunkat a vitáikba, boldogságukba és mindenbe, ami a lakás falai között történik velük.

Jónás Adrienn