Harmadik alkalommal került megrendezésre az ország legkülönlegesebb futóversenye, az újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton, melynek névadó főtámogatója az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata. A Balaton közepéről induló versenyen minden korábbinál több futó vett részt, hogy aztán a „magyar Toscana” legszebb táján teljesítsék a 21 kilométeres távot.

újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

Idén is hatalmas érdeklődés övezte az újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratont, melyet több szempontból is minden évben a legkülönlegesebb sportversenyek között tartanak számon. A futók ugyanis nem mindennapi feltételek között teljesítik a 21 kilométeres távot.

A több száz nevező, ahogyan az elmúlt években, úgy idén is a Balaton közepéről tekinthette meg a napfelkeltét, hogy aztán a kikötőből kezdetét vehesse a verseny, melynek útja festői környezeten vezet át. A Káli-medencét átszelő dimbes-dombos futópályát a természet jelölte ki, a cél pedig a korábbiakhoz hasonlóan ismét egy kerthelyiség volt, ahol finomságokkal és frissítővel várták a megfáradt futókat. A Napfelkelte Félmaraton egyedülállósága abban is rejlik, hogy a különleges élményekben gazdag sportolás igazi közösségformáló erővel hat a résztvevőkre, nem csoda, hogy a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen sokan már régi ismerősként köszönthették egymást.

újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának célja ennek az egyedülálló sporteseménynek a támogatásával az, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára, közben pedig elősegítse a közösség építését is!

A folytatás garantált, így már biztos, hogy az elszánt sportolók jövőre is ismét a Nap nyomába eredhetnek!

újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

További információk a Napfelkelte Félmaraton Facebook oldalán és a 2021-es futóverseny esemény oldalán található:

https://www.facebook.com/napfelkeltefelmaraton/

Alkotónők magazin