Nap, mint nap számos olyan terméket, kozmetikumot, tisztítószert használunk, ami tele van olyan anyagokkal, melyek károsíthatják bőrünket, az egészségünket. A magunk és gyermekük bőrét is már az első pillanattól óvni, védeni kell, mert a vegyszerek óriási károkat tudnak okozni az emberi szervezetben.

Drácz Orsolya a NaturaLisa manufaktúra megálmodója hisz abban, hogy a természetes, vegyszermentes kozmetikumoké a jövő. Annak idején ő is rengeteget szenvedett problémás bőre miatt, melyen mitesszerek pattanások jelentek meg. Számos különböző terméket kipróbált, ám egyik sem hozta meg az igazi javulást. Ráadásul az antibiotikumos krémek és arctisztítók egy idő után nem is használtak. Végül talált ugyan egy gyógyszert, melynek rengeteg mellékhatása volt, de gyönyörű lett a bőre… amíg szedte… ahogy abbahagyta, ismét ugyanolyan zsíros, pattanásos lett az arca, mint korábban. Ekkor fordult a natúr kozmetikumok felé, a teljes életmódváltást az Otthonunk című film indította el benne. A film a környezetvédelem fontosságára, a szelektív hulladékgyűjtésre, az egészséges életmódra, és nem utolsó sorban a vegyszermentes mosó- és tisztítószerek használatára hívta fel a figyelmet.

A másik dolog, amiben Orsi rendületlenül hisz, hogy az igazán boldog és kiegyensúlyozott élet titka, ha összhangban élünk a természettel, óvjuk és vigyázzuk. Innen már csak egy lépés volt az a merész ötlet, hogy férjével közösen életre hívják a NaturaLisa manufaktúrát, ahol Orsi készíti a termékeket, végzi az adminisztrációt, ellátja az ügyfélszolgálati teendőket, sőt ő készíti össze a csomagokat. Férje pedig a beszerzésekben segít és a pénzügyi dolgokat intézi. A manufaktúra egyik érdekessége, hogy nevét a natúr, azaz természetes mellett Orsiék Liza nevű kislánya ihlette.

Orsi és a manufaktúra célja, hogy minél több kisgyermekes családhoz jusson el a természetes babaápolás fontossága és lehetősége, fel kell nyitni a szülők szemét, hogy van választásuk és nagyban függ tőlük gyermekük bőrének egészsége. A NaturaLisa webáruház 2014-ben nyitotta meg kapuit, s a babakozmetikumok mellett már természetes immunerősítővel, vegyszermentes gyermekfogkrémmel, bio gyermekteákkal, egészséges finomságokkal várják az oda betérőket. Sőt már a hozzátáplálásban is a segítségére lehetnek az anyukáknak.

Nagyon fontos számukra, hogy termékeik a legjobb minőségűek legyenek, hogy vásárlóik elégedetten használják őket, tovább ajánlják ismerőseiknek, ezért folyamatosan szükséges a termékek hatékonyságának tesztelése. A manufaktúrában ingyenes tesztelést végezhet bárki, aki a webáruhát oldalán lévő űrlapot kitölti. Hetente választanak egy tesztelőt, aki ingyen kipróbálhatja valamelyik NaturaLisa terméket.

A manufaktúra felajánlott egy nyereményt olvasóinknak, amihez nem kell mást tennie a kedves olvasónak, csak megválaszolnia a NYEREMÉNYJÁTÉK oldalunkon megjelenő kérdéseket, beküldeni a helyes választ s várni, hogy Fortuna bekopogtasson az ajtón.

Ha pedig kedve támadt a kedves olvasónak ellátogatni a webáruházba ITT megteheti!