Tartalmas és értékes, művészeti turné ért véget Erdélyben! A Veszprémi Petőfi Színház járt itt, ahol Nóti Károly–Fényes Szabolcs–Szenes Iván: Nyitott ablak című zenés játékát láthatta a közönség a csíkszeredai Művelődési Házban. Novotny bonyodalmakkal teli, szórakoztató története felejthetetlen kikapcsolódást nyújtott a nézők számára. Álló tapssal és megható ünnepléssel köszönték meg a produkciót. Majd a veszprémi társulat a XXX. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor keretében, a Magyar Teátrum Színházi Sátorban, a Magyar Teátrum Színpadon mutatta be az előadás keresztmetszetét, amelyet közönségtalálkozó és kötetlen beszélgetés követett.

Petőfi színház Veszprém

Turné után

Az előadások mellett ismét szakítottak időt jótékony látogatásra is. A Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány megalapítója által létrehozott gyermekotthonba vittek játékokat a hálás gyermekeknek. A színház meglepetés vendégeként, Lufibohóc is mosolyt csalt az arcokra.

Erdély nyitott ablak

A Veszprémi Petőfi Színház társulata továbbra sem pihen! Hazatérésük után elindult CARPE DIEM! ifjúsági táboruk második turnusa. Amely Balatonalmádiban található Magtár Rendezvényközpontban. És folytatódik a színház nyári programsorozata is, amelyről az alábbi linken olvasható bővebb információ:

http://www.petofiszinhaz.hu/Hirek/2019-06-25/Szinhaz-es-zene-Balatonalmadiban