Tordai István, a SportVerda című tévéműsor műsorvezetője és csapata korábban már felkerült a nemzetközi térképre azzal, hogy először a Ferrarinak, majd egy ruházati világmárkának készítettek filmeket, most pedig ismét rangos megbízást teljesítettek.

Tordai István

Minden műsorvezetőnek jólesik, ha megkérik arra, hogy képviseljen egy márkát pláne, ha világmárkáról van szó. Természetesen én is örömmel fogadtam a felkérést, de az igazi elismerést nem feltétlenül ez jelentette számomra – kezdte a műsorvezető.

A világmárka hazai képviselete azt is kérte, hogy mi készítsük el a filmet. A kereteket ugyan megszabták, de azokon belül szabad utat engedtek a gondolatainknak. A legnehezebb a sportkocsik beszerzése volt, ugyanis egy luxusmárka filmjében nem szerepelhetnek átlagos autók. A 15 másodperces filmben feltűnő sportautók összértéke meghaladja a százmillió forintot. Az egyik például olyan ritkaság, melyből már alig van néhány darab a világon és mivel a márka már régóta megszűnt, ezért nem is lesz belőle több.

Tordai István

Több napon keresztül készültek a felvételek. Azt nem merem állítani, hogy minden percét imádtuk, mert volt olyan, hogy 34 fokban forgattunk, de amikor elfogadásra került a végleges verzió, az mindenért kárpótolt bennünket. Büszkék vagyunk. Nagyon – mondta dr. Tordai István.

Itt tekinthető meg a kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=zBYiivYB_0E