A Triumph számára kollekciói megalkotásakor a minőség mellett az innováció is alapvető érték. Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint a most debütáló Illusion kollekció, amely a kényelem újragondolásával forradalmasítja a fehérneműk piacát.

A kollekció első darabja a Body Make-Up Illusion Lace melltartó, amelyet azoknak a nőknek terveztek, akik nemcsak a megbízható tartást, de a kényelmet is keresik, miközben az észrevétlen viselet illúzióját kelti. Ez a forradalmi fejlesztés áthidalja a merevítős és a merevítő nélküli melltartók közötti szakadékot, ezzel példátlan kényelmet biztosít, és új korszakot nyit a fehérneműk világában. A Body Make-Up Illusion Lace páratlan kényelmet nyújt az innovatív elemek ötvözésének köszönhetően, amelyek – ahogy a neve is sugallja – a melltartó nélküli érzet illúzióját keltik. A szakértők által tervezett egyedülálló comfort wire természetes módon követi a test vonalait, miközben a krémesen puha tapintású anyag  és az integrált szivacs tökéletes kényelmet biztosít – ezzel valóban a melltartók új generációját alkotva meg!

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az izgalmas új kollekciót. A merevítős és merevítő nélküli melltartókkal kapcsolatos vásárlói visszajelzések alapján világossá vált számunkra, hogy szükség van egy harmadik kategóriájú melltartóra is. Az Illusion kollekció újdonsága a comfort wire technológia áthidalja a két típus közötti különbséget, ötvözve a merevítős melltartók tartását a merevítő nélküli melltartók szabadságával és kényelmével. Mindemellett emelő hatást is biztosít, amely még szebb dekoltázst eredményez” – mondta Patrizia Milani, a Triumph globális értékesítési vezetője. A Body Make-Up Illusion Lace kampányának szlogenje: Viseled, mégsem érzed. Az illeszkedése olyan természetes, mintha egy lenne a testtel. Ez a melltartó annyira forradalmi, hogy mindenkinek ki kell próbálnia.

A Body Make-Up Illusion új korszakot jelent a fehérneműk világában, ahol a kényelem és a stílus találkozása még sosem volt ilyen bámulatos. Októbertől a Triumph üzleteiben lesz elérhető!