Március 7-én újra ÖtvösMűhely! Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában? Bedő Imre, Férfiak Klubja-alapító márciusi előadásában erre a kérdésre segít válaszolni, és új megvilágításba helyezi a témát, hogy megtalálhassuk a belső kapaszkodókat.

Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában? A kérdésre mindenki azonnal rávágja az automatikus választ: igen! Ki ezért, ki azért. Divatos ma egymást okolni, egymásra mutogatni, de vajon mi vezetett ide? Tudjuk-e, mi segíti a férfiak családi felelősségvállalását, milyen „eszközök” támogatják a férfiakat és a nőket a belső kapaszkodók megtalálásában és végső soron egy erősebb férfi-nő szövetségben? És hogy ezt miként lehet megvalósítani a gyakorlatban? Bedő Imre praktikus, racionális, férfias megközelítésű előadása választ ad a kérdésekre, mely alapjaiban erősíti meg a férfi-nő kapcsolatot szövetséggé, közösséggé, családdá.

Az ÖtvösMűhely látogatása kötelező regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/5gXJoi

Kapunyitás: 18.00-kor

Előadás kezdete: 19.00-kor

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

Férfias megközelítése a nők számára is új nézőpontokkal szolgál, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban. És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja ÖtvösMűhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben, majd otthon is! A szervezők rendszeresen teremtenek alkalmat komoly témák átbeszélésére.

Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várnak korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza, és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható, és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.

A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért kezdeményeznek Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?

Időpont: 2019. április 3., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?

Időpont: 2019. május 9., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

A Szabadság a párkapcsolatban

Időpont: 2019. június 6., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

További információ: https://www.facebook.com/events/382695529211769/