Amikor egy új cipő vásárlása előtt állunk, akkor sokszor még elképzelésünk sincs, milyet is szeretnénk. Általában aztán pontosan ugyanolyan mellett döntünk, mint amilyen előtte is volt. Vagy legalábbis valami nagyon hasonlón fog megakadni a szemünk. De miért is van ez így?

A válasz elég egyszerű. Hiszen, ha bemegyünk egy cipőboltba, akkor egy-két eltérő modellen kívül javarészt nagyon hasonló lábbeliket találunk. Persze stílusban még talán szélesebb a választék, azonban a színeket tekintve például már nagyon csekély. A szokásos fehér, fekete és barna cipőkön kívül nagyon ritka az egyedi megjelenésű topánka. Így több mint valószínű, hogy nem nagyon fogunk másfajta cipőt találni, mint amit eddig is hordtunk, hiszen nincs olyan, ami egy kicsit is elvinné fantáziánkat egy eltérő választás felé.

A Magyarországon teljesen egyedinek számító Kamsa® cipő egyik fő tulajdonsága, mely különbözik az átlagostól, az a színek elképesztő kavalkádja. Méghozzá rendkívül nagyszámú választékban. Nem véletlenül alkalmazza a cég a “PaintYourFeet – Színezd ki a lábad” mottót. Hiszen ezek a cipők tényleg egyedi színeket engednek viselni, ami egész megjelenésünket megváltoztathatja. És nem csak azt! Hiszen a színek viselése lelkünkre is jó hatással van, segítségükkel megújulhatunk, vidámabbak és vonzóbbak lehetünk.

Jelenleg több mint 20 féle szín közül válogathatunk, de hamarosan újabb típusokkal is megismerkedhetünk. A Kamsa® cipő lehetővé teszi, hogy stílusunktól és évszaktól függetlenül minden esetben kitűnhessünk a tömegből, egyediek, változatosak és valóban színes egyéniségek lehessünk általuk. Akár gyerekként, akár idősebb fejjel szeretnénk egy kicsit mást, mint az átlag, akkor biztos, hogy nem nyúlunk mellé, ha ezt a márkát választjuk. Mint ahogy ezt már több híresség is tette, köztük Hajdu Steve, Harsányi Levente és Szabó Győző.

Ha már a márkáról esik szó, akkor ki kell hangsúlyozni, hogy a Kamsa® egy olasz márka, ami már magában garantálja a sikerességét. A Kamsa® cipő kizárólagos magyar forgalmazója – és ezzel együtt a csömöri futsal csapat támogatója -, a frissen alakult A&B Mode Kft. A cég fő célja, hogy az olasz divatmárkákat megismertesse az itthoni piaccal. Ha ezt a márkát választjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy egy kényelmes, emellett különleges lábbelit tudhatunk magunkénak, mely minden esetben egyedi megjelenést biztosít majd számunkra. Merjük viselni a színeket, törjünk ki a mindennapi, szürke világból, és kezdjük el mindezt akár a cipőnkkel! A Kamsa® partner lesz ebben!