Anyák napjára rendkívül megindító zeneszámot újított fel a Happy Gang énekese, Móré András V1tamin. Az együttes egyik húsz évvel ezelőtti dalát vette elő, hogy meglepje az édesanyákat. Az eredmény szívszorító, biztosan szem nem marad szárazon, aki meghallgatja, és tovább küldi a szülőjének.

Móré András

Igazi ajándékkal szeretne örömet szerezni az ismert művész: az Anya című dalt dolgozta át több zenésztársával együtt. A videós oldalra a héten került fel, hogy a távol az otthonuktól maradt emberek ebben a kialakult helyzetben elküldhessék édesanyjuknak a számot, ezzel is megköszönve a digitális térben az értük tett fáradozásokat, és kimutatva szeretetüket.

Happy Gang

– Ebben a nem mindennapi helyzetben, a tartós bezártságban otthon ülve az ember sok mindenen elgondolkodik, sok dolgot értékel, átértékel. Az anyák napja viszont egy olyan szép nap, amit minden élethelyzettől függetlenül hálával ünneplünk. A cél egyértelműen ennek a hálának, köszönetnek a kinyilvánítása az édesanyák, nagymamák felé. Így született a gondolat, hogy az Anya című dalt átdolgozzam – kezdte az előadóművész.

Happy Gang

– Az 5. Happy Gang albumra írtam, Moha versszakait megzenésítve, tehát több mint húsz éves. Ideje volt kicsit frissíteni rajta, és nagyszerű zenész kollégák és barátok segítettek ebben, csatlakoztak hozzám. Dajka Krisztián, gitár; Kolta Gergely, basszusgitár; Révész Richárd, keyboard; Hastó Zsolt, vokál és Tóth Antal Tónió, grafikus tette szebbé ezt a néhány percet. Ezúton is szeretném nekik megköszönni a közreműködésüket. Isten éltesse az édesanyákat!

A klip itt található: https://www.youtube.com/watch?v=WZA_a9sF7Gc&feature=youtu.be