A nagyközönség számára a Cápák között című műsorban megismert Apró Anna kockázati tőkebefektető egy családi tragédia miatt vált egyik pillanatról a másikra felnőtté, huszonéves korától egy cégbirodalmat kell irányítania.

Az élmúlt egy évtizedben igazi kemény üzletasszonnyá vált, akinek meg kellett küzdenie a sikerért.

A fiatalságomat jobban okolnám a nehézségekért, mint azt, hogy nő vagyok. Az biztos, hogy ez egy kemény világ, és a férfiak szeretik a kezükben tartani az irányítást, de nem éreztem soha, hogy nekem ezzel versenyezni kellene. Nehéz volt megtanulni, hogy ne akarjak agresszív lenni, mint a férfiak. Ez hosszú évek alatt csiszolódott ki bennem, hogy ha megpróbál az ember azon a terepen versenyezni a férfiakkal, ami nagyon a sajátjuk, ott biztos, hogy alul fog maradni. Úgy gondolom, hogy a nőnek az agresszió a legjobb fegyvere, és nem is kell erőltetni, ha nem muszáj. Meg kell tanulni olyan finoman és úgy elérni a saját érdekeidet és védeni a saját érdekeidet, ahogy az még kényelmes” – mondja Apró Anna a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsor legújabb adásában.

A beszélgetés megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=ZtjM0kPFnhs

Fiatal, csinos nőként megtanult helyt állni a leginkább férfiak uralta világban. Az üzletben nem esik nehezére érzelmek nélkül dönteni, de figyel arra, hogy a magánéletben ez ne így legyen.

Nekem szerencsére megvan az a képességem, hogy nehéz helyzetben félre rakjam az érzelmeket, hiszen mindig is voltak, akik számítottak rám; alkalmazottak, akikért felelősséget kellett vállalnunk, ami megköveteli, hogy az ember tudja, nem ő az első, nem ő a legfontosabb, és amit tesz, arra másoknak szüksége van. A magánéletben igyekszem nem túl rideg vagy nem túl kemény lenni, sosem szerettem volna megkeseredett emberré válni vagy olyanná, aki elveszti az élet élvezetének képességét. Sok időt töltöttem munkával, még nincs családom, – a barátaim nagy részének már van -, kevesebb hangsúlyt fektettem erre az utóbbi években. Most viszont van udvarlóm, aminek nagyon örülök, úgyhogy majd ezt is behozom” – meséli lelkesen Anna a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával legújabb részében.

A Cápák között című műsor egykori mentora tippeket ad arra, hogyan lehet nőként jól érvényesülni egy néha kegyetlen világban, elmondja miként zajlik a kiválasztás befektetői körökben és hogyan lesz egy start up hosszú távon sikeres a piacon. Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, nézd meg a #nofilter – Nők, filter nélkül legutóbbi beszélgetését! A műsor meghallgatható szerdánként 19 órakor a Spirit FM-en, bővített változatban pedig megtekinthető Köböl Anita Youtube-csatornáján.