A tél még csak most kezdődik igazán, de van egy jó hírünk is: a hideggel együtt a nagy leárazások is itt vannak. Tehát itt az ideje, hogy beszerezd a legizgalmasabb ruhadarabokat. A Fashion Days stylistjai elárulják, mik azok az aktuális trendek, ruhadarabok, amelyek jövőre is divatosak lesznek, de még az előttünk álló hideg hetekben is jó szolgálatot tesznek. A kulcsszavak: layering, pufi kabátok, különleges minták és anyagok. Válogass kedvedre!

Layering: színre szín, ruhára ruha

A layering az idei tél egyik kulcstrendje, különböző színek, textúrák és ruhadarabok halmozását jelenti, akár szokatlan, extrém formában is. A tervezők által felvonultatott összeállítások sokszor azt az illúziót keltik, hogy nyolc-kilenc különböző réteg is van a modelleken. Nem kell ilyen szélsőséges szintre emelned a hétköznapokban a trendet, de az igaz, hogy a réteges öltözködés véd a legjobban a mínuszok ellen. Vannak olyan divatházak, akik óvatosabban bánnak ezzel a stílussal és inkább a szokatlan párosításra fókuszálnak: egy kabátra felvett kapucnis köntös, mellény vagy poncsó is hasonló hatást kelt.

Pufi kabátok – a kényelem jegyében

A kényelem a 2018-2019-es kifutók egyik uralkodó trendje volt és valószínűleg jövőre sem leszenek kevésbé divatosak ezek a laza ruhadarabok, hiszen amellett, hogy komfortos a viseletük, jól is néznek ki. A divattervezők izgalmas anyaghasználattal dobják fel őket. Volt, aki extrém színekben álmodta meg az ilyen fazonokat, míg mások a most nagyon divatos hologramos anyagból készítik őket.

Helló 80-as évek!

A múltidézés a divat velejárója, most az 1980-as évek kissé megosztó trendje tér vissza: a válltömések újra hódítanak. Széles a paletta, a kevésbé feltűnő megoldásoktól kezdve az egészen extrém méretekig növelt válltömésekkel is találkozhattunk a kifutókon. Az elegáns, divatos stílus kedvelői válasszanak egy visszafogottabb fazonú, színű blézet, válltöméssel megbolondítva.

Szőrme, de csak mű!

Úgy tűnik, hogy a legnagyobb luxusmárkák is lemondanak a valódi szőrme használatáról és beemelik a a műszőrmét a high fashion világába. A szőrmekabátok és kiegészítők idén is nagyon divatosak voltak és bátran állíthatjuk, hogy ezek örökérvényű darabok. Akár kabáton, akár egy kesztyűn vagy sálon is visszaköszönhet ez az anyag, de a bátrabbak hideg időben teljes szőrmekabátot, mellényt is viselhetnek.

Leopárdminta

Sokan félnek tőle, pedig rendkívül izgalmas outfiteket lehet kreálni a használatával, legyen szó akár nappali szerelésről, irodai viseletről vagy egy elegánsabb, esti összeállításról. Victoria Beckham és a Dolce & Gabbana nem tévedhet… Kezdheted akár egyszerű kiegészítővel is, meglátod, bele fogsz szeretni ebbe a mintába.

Szeretjük a mínuszokat!

A Fashion Days januárban több leárazással is készül, január 7. és 16. között a Szeretjük a mínuszokat!<https://www.fashiondays.hu/s/sale-is-on-mmz-w/> akció keretein belül kabátok, kiegészítők, táskák és cipők is akár 70 százalékkal olcsóbban vásárolhatók meg online. A webshop ráadásul több kényelmi funkcióval is a vásárlók igényeit szolgálja: a gyors házhozszállítás és a 30 napos visszaküldés lehetősége még vonzóbbá teszi ezt az időtakarékos és komfortos vásárlási formát.