Mondja a címben szereplő mondatot Somogyi Réka a Bababiztonság webáruház alapítója. Réka két kisgyermek édesanyjaként megtapasztalta mennyire fontos, hogy gyermekünk biztonságban fedezhesse fel a világot és semmi baj ne érhesse kíváncsiskodás közben. A felnőttek talán nem is gondolnák, hogy a mászni, tipegni, járni tudó, állandóan kíváncsiskodó gyermek számára a lakás tele van veszéllyel: elérhető magasságban lévő konnektorok, dohányzóasztal éles sarkai, tisztítószereket tartalmazó szekrények, gyógyszeres dobozok, hulladékkal teli szemetesvödör, a WC-ről már nem is beszélve…

Bababiztonság

Réka mindezeket átélte a saját gyermekeivel és a tapasztalata arra sarkalta, hogy létrehozzon egy olyan platformot, ahol a kisgyerekes szülők, nagyszülők otthonról, kényelmesen MINDEN bababiztonsági terméket be tudnak szerezni. a https://bababiztonsag-webaruhaz.hu/

A webáruház termékkínálatát azóta is folyamatosan bővítik, és az új termékeket tesztelik. Sok olyan termékük van, melyeket szülői kérésre kutattak fel és szereztek be. De voltak olyan termékek is, amelyeket sebészeti osztályon dolgozó gyermekorvos javaslatára vettek le a kínálatból, mert véleménye szerint a termék használata nem szolgálja a gyermekek biztonságát. Kedves olvasó, ha Önöknél is felmerül olyan termék használatának a szükségessége, mely nem kapható Rékáéknál, jelezze nyugodtan az info@bababiztonsagotthon.hu e-mail címen és ők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a terméket a lehető legrövidebb időn belül beszerezzék a kisgyermekes szülőknek.

Bababiztonság

Mi több, Rékáéknak és a többi szülőnek óriási segítséget jelent, ha az Önök által vásárolt és használt terméket véleményezik akár a webáruházon keresztül, akár külön a webáruház e-mail címére írt levélben. Ha esetleg problémája lenne bármelyik termékkel, jelezzék azt a webáruháznak e-mailben és ők a lehető legrövidebb időn belül orvosolják a problémát.

Bababiztonság

Arra biztatunk minden szülőt, nagyszülőt, hogy olvassa el a Bababiztonság otthon (www.bababiztonsagotthon.hu) weboldalukat is, hasznosítsa az ott olvasottakat és ha bármihez van hozzáfűzni valója, van saját tapasztalata, akkor azt nyugodtan ossza meg velük és a többi olvasóval!

Bababiztonság

És a végére egy meglepetés az Alkotónők magazin olvasóinak! A webáruház felajánlott egy 5.000 forintos utalványt, ami bármelyik termék vásárlása esetén beváltható, (szállítási költségre nem használható fel). Felhasználási határideje 2019. december 31. Ehhez csak annyit kell tennie a kedves olvasónak, hogy megválaszolja a nyereményoldalunkon hamarosan megjelenő kérdéseket és beküldi a helyes válaszokat. A helyesen válaszolók között kerül kisorsolásra az utalvány.