Drácz Orsi hisz abban, hogy az igazán boldog és kiegyensúlyozott élet titka, ha összhangban élünk a természettel, óvjuk és vigyázzuk. Személyes küldetése, hogy ezeket a titkokat, módszereket minél több emberhez eljuttassa.

Webáruházában – a teljesség igénye nélkül -, a 100%-ban természetes összetevőjű babaápolási termékek mellett natúr szappanokkal, környezet- és bababarát tisztítószerekkel, allergénmentes mosóparfümökkel és egészséges finomságokkal, kekszekkel, bio gyerek teákkal is várja vásárlóit. Mi több a hozzátáplálásban is a segítségére lehet az anyukáknak bio bébiételeikkel, sőt… Na de erről már meséljen Orsi.

Szóval mi mindenben tudsz még segíteni a hozzád fordulóknak?

Nap, mint nap számos olyan terméket, kozmetikumot, tisztítószert használunk, ami tele van olyan anyagokkal, melyek károsíthatják bőrünket, az egészségünket. Sajnos ezekkel még mindig sokan nincsenek tisztában, elhiszik, hogy a tv-ben, magazinokban látott gyönyörű reklámok igazak és az ott bemutatott termékek kizárólag az előnyünket szolgálják, szebbek, tisztábbak, boldogabbak leszünk használatukkal. Azonban ez nem így van.  A célom, hogy minél több kisgyermekes családhoz juttassam el a természetes babaápolás fontosságát és lehetőségét, mert úgy gondolom, hogy fel kell nyitni a szülők szemét, hogy van választásuk és nagyban függ tőlük gyermekük egészsége. A NaturaLisa termékek 100%-ban természetes összetevőkből állnak, készítésük során nem használunk pálmaolajat, szintetikus összetevőket, és természetesen nem tesztelünk állatokon. A webáruházunk nyitása óta folyamatosan bővül kínálatunk, az általunk kipróbált és bevált termékek megv tőlünk, mint például a Holle bio bébiételek, a Cleanne növényi hatóanyagú tisztítószerek vagy a Pure allergénmentes mosóparfümök is.

Minden terméked te készíted egyedül? Vagy van mögötted egy hatékony csapat?

A NaturaLisa egy családi vállalkozás, férjem és én állunk mögötte. Én készítem a termékeket, enyém az adminisztráció, az ügyfélszolgálat, a csomagok összekészítése, a férjem a beszerzésekben segít és a pénzügyi dolgokat intézi.

Jól látom, hogy főként babáknak készítesz termékeket? Miért?

Liza kislányunk születésekor nem találtam olyan magyar, természetes összetevőjű termékeket, ezért én magam készítettem el őket. Több barátunknak, ismerősünknek is született ezidőben babája, és szintén a termékekből kaptak ajándékba. A sok-sok pozitív visszajelzés hatására elkezdtünk utána járni, hogy tudjuk hivatalos formába önteni a termékek készítését, megszerezni a gyártáshoz szükséges engedélyeket, kialakítani a műhelyt. A termékek végső kialakításában gyermekorvos is segítségünkre volt. Megszületett a NaturaLisa márkanév Liza kislányunk neve után, majd 2014. novemberében megnyitott webáruházunk.A babáknak készített termékek mellett vannak vegyszermentes dolgaid is a háztartások számára. Ezt miért érzed fontosnak? Egyáltalán meg lehet ezt ma tenni? Ez nem csak egy álom?

A háztartásunkban is nagyon érdemes figyelni, hogy milyen tisztítószerekkel, vegyszerekkel takarítunk, ugyanis használatuk után ezek nem tűnnek nyomtalanul, ott maradnak a felületeken, visszapárolognak, így akár a szervezetünkbe is bejuthatnak. Tudtad például, hogy a hagyományos tisztítószerek akár 1 méter magasan a felmosás után még kipárologhatnak, és ezzel veszélyeztethetik a kúszó, mászó, totyogó gyermekek egészségét? Éppen ezért olyan szereket használjunk, melyek teljesen biztonságosak, a száradás során nem szabadulnak fel káros anyagok. Rengeteg olyan régóta ismert és használt szer van, mint az ecet, a citromsav, a szódabikarbóna, melyeket segítségül hívhatunk a takarítás során, de akik nem szeretnék ezeket használni, mert például nem bírják az ecet szagát, webáruházunkban erre is talál alternatívát a növényi hatóanyagú tisztítószerekkel.

Láttam a honlapodon, hogy lehet tesztelni is a termékeidet, méghozzá ingyen. Ezt miért érezted szükségesnek?

Nagyon fontos számunkra, hogy termékeink a legjobb minőségűek legyenek, hogy vásárlóink elégedetten használják őket, tovább ajánlják ismerőseiknek, ezért folyamatosan szükséges a termékek hatékonyságának tesztelése, ezért találtuk ki az ingyenes tesztelést. Csupán a megadott űrlap kitöltése szükséges az oldalunkon. Hetente választunk egy tesztelőt, aki ingyen kipróbálhatja valamelyik NaturaLisa termékünket.

Kedves olvasó! Látogasson el Orsi honlapjára és válogasson kedvére a termékek között.

Köszönöm a beszélgetést!