A Spirit Színház új videósorozatában Perjés János igazgató a színház kulisszái mögé enged betekintést riportalanyai segítségével. A portrébeszélgetések során közelebbről ismerhetjük meg a színház művészeit, vendégeit: olyan kérdésekre kapunk választ, amiket mindig is fel szerettünk volna tenni kedvenceinknek. A közel félórás beszélgetések olyan témákat boncolgatnak, amik taglalásával a művész mellett az ember is felsejlik előttünk.

Ig

A videósorozat első részében Perjés János a Spirit Színházban futó HétfőBűn talkshow házigazdáját, Gundel Takács Gábort faggatja többek között arról, hogy mi érdekli őt az emberekben, vezérli-e kíváncsiság nap mint nap, illetve mitől válnak érdekessé a HétfőBűn-estek, hogyan gondolkozik meghívott vendégeivel kapcsolatban.

https://www.youtube.com/watch?v=ilRedgZ6lcM

 A Gundel Takács Gáborral készült beszélgetéshez kapcsolódik a Szatmári Nórával készült videó. Szatmári Nóra, ezotériával foglalkozó szakember, a HétfőBűn talkshow állandó résztvevője Gundel Takács Gáborról mesél. Nóra a HétfőBűn-esteken horoszkóp, névelemzés vagy jóslás alapján elemzi a meghívott vendéget, izgalmas titkokat feltárva ezzel.

 https://www.youtube.com/watch?v=eonhkOw3d7c

Április 19-én a HétfőBűn vendége dr. Kemény Dénes egykori válogatott vízilabdázó, edző, a magyar vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának címzetes egyetemi docense lesz.

Művészet

Még több művészet ITT!

A Viszkist alakító Szalay Bence, az április 25-i bemutatónk, a Papírvirágok főszereplője gyerekkorról és a valláshoz kötődő viszonyáról is mesél A direktor kérdez új részében.

https://www.youtube.com/watch?v=2CF7Z0j8SzM

Kövessék továbbra is a Spirit Színház Facebook és YouTube oldalát, hogy ne maradjanak le a legújabb videókról, az aktuális hírekről és az újdonságokról!

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UC9dSi7Nk8ukgh60oElLcYKg