Szaskova Gabriella vagyok, orosz nyelvi fordító és magánoktató. Mind a két tevékenységemet az online térben végzem, ami lehetővé teszi, hogy a földrajzi távolságoktól függetlenül vállalni tudjam a megkeresések teljesítését. Az orosz nyelvet Skype segítségével tanítom kezdő szinttől egészen felsőfokig. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a tanítványaim az otthonuk kényelméből, az utazási költséget és időt megspórolva tanulhassanak meg oroszul. Ez különösen fontos azoknak a kismamáknak, vagy kisgyermekes édesanyáknak, akiknek a jelenlegi életszakaszukban körülményes az otthonról való gyakori elutazás, esetleg vidéken élnek és helyben nincs lehetőségük a nyelvtanulásra.

Mivel az orosz nyelv ismerete nagy előnyt jelent a munkaerőpiacon, így gyakori, hogy éppen a GYED/GYES időszaka alatt szánnak heti 1-2 órát az édesanyák az otthoni nyelvtanulásra, hogy annak lejárata után könnyebb legyen a munka világába való visszatérésük. Nem csoda, hogy a célcsoportom éppen ezek a nők, a tanítványaim nagy részét ők teszik ki, ugyanis nálam lehetőségük van úgy megszervezni az idejüket, hogy a tanulás éppen arra az időszakra essen, amikor babájuk alszik. Mivel én magam is kisgyermekes édesanya vagyok, tökéletesen megértem a hozzám forduló, tanulni vágyó kismamák helyzetét, igényeit. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen ez az egyik sikertényezőm a piacon.

Orosz_be_XY

A gyermekem születése után magam is otthon voltam, s a nyelvtudásomat kihasználva fordításokat vállaltam. Ezt a tevékenységet tudtam csak beilleszteni a napi rutinba, így mondhatom, hogy valamilyen szinten a körülmények tereltek engem erre a területre. Kihasználtam az időt, amikor a gyermekem aludt és olyankor végeztem a fordításokat. Jelenleg már főállású vállalkozó vagyok, teljes munkaidőben fordítok és tanítok. A fordító tevékenységemet szintén online végzem. A honlapomon keresztül az érdeklődőknek lehetőségük van a fordítandó fájlokat feltölteni, azokra árajánlatot kérni. Az egyeztetést követően elkészítem a fordítást oroszról magyarra vagy magyarról oroszra, majd a megbeszélt határidőn belül a kész anyagot eljuttatom e-mailben a megrendelőnek.

üzletasszonyok

Üzletasszonyainkról még többet ITT!

Amennyiben kedvet kapott az orosz tanuláshoz, vagy orosz fordításra van szüksége, keressen meg bizalommal: https://oroszrolmagyarra.hu

Üdvözlettel, Szaskova Gabriella

Alkotó_PR_kicsi

Kövess bennünket a FACEBOOKON is!