Örömmel adjuk hírül, hogy a Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete és a KidsOasis Nonprofit Kft., a Családok Éve 2018 támogatásával az “Egészségfalók – Együtt főzni jó!” elnevezésű kampányt indít a nyári időszakban, elsősorban a főzést és az egészséges étkezést előtérbe helyező családokat megszólítva. A két szervezet célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges alapanyagokból készülő, változatos táplálkozás fontosságára még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, vagy éppen nyaral.

Ennek jegyében keressük azokat a lelkes, főzni szerető, közösségi felületeket is használó, családjával aktív életet élő, kreatív anyukákat és/vagy apukákat, nagyszülőket, akik örömmel nyernék el az Egészségfalók győztese címet!2018. június 15. és augusztus 15. között a pályázatra jelentkező családok az egeszsegfalok.hu https://egeszsegfalok.hu/ oldalra tölthetik fel kedvenc, egészséges főételt bemutató receptjüket. Fontos szempont, hogy az étel és a tálalás is gyerekbarát és kreatív legyen.

FICSAK_Be

A pályázat három körből áll: A beérkezett receptek közül a zsűri választja ki azokat a recepteket, melyeket egészségesnek, kreatívnak, gyerekbarátnak talál, és 2018. augusztus 30-án már csak a szakmai zsűri által jóváhagyott, kiválasztott receptek maradnak fent az oldalon, melyekre – pályázat második körében – szavazatokat lehet gyűjteni. A 15 legtöbb szavazatot elért játékos közül ismét a szakmai zsűri jelöli ki azt az ötöt, melyek beküldői megküzdhetnek a fődíjért, vagyis az Egészségfalók címért és a családi utazásért.

Kikből áll a zsűri? A zsűri tagjai mind elkötelezettek az egészséges táplálkozás iránt: Katus Attila, életmód tanácsadó; Wolf András, séf; Vrábel Krisztina, gasztroblogger; Király Nóra, a FICSAK alapítója, 5 gyermek édesanyja és Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapítója, családi utazási szakértő, 4 gyermek édesanyja.

http://ficsak.hu/2018/06/18/egeszsegfalok/