Igen egy emberben rengeteg szín van, s mi ezt próbáljuk megmutatni önöknek kedves színházba járóközönség.

A mi kis színkörünk rendületlenül azon dolgozik, hogy szűkebb környezetünkbe nevetést, vidámságot vigyünk. Hogy a megnövekedett terhek, az egyre nehezülő életkörülmények ellenére mosolyt csaljunk az emberek arcára, s kicsit elfeledtessük velük a napi gondokat.

S hogy milyen színekre is számíthat tőlünk ebben az évben szeretett közönségünk? Nos, bohózatunk a Zokni a mai napig rengeteg embert vonz, volt, aki többször is látta, hiszen a hetvenes években játszódó bohózat igencsak jól sikerült görbetükröt tart elénk.

A PaSiráM című darabunk egy egyszemélyes komédia, amely egy pasi siránkozásain keresztül tart görbetükröt a főnök-beosztott viszonynak. A NőMérŐ ugyanennek a női változata nem kevesebb félreértésekkel, elbeszélésekkel, vicces, megoldásra váró helyzetekkel.

De fut az Eltűnt férjek, ahol három pasi megunva feleségeik macerálását útra kel, hogy kicsit kiszórakozza magát. Hogy sikerül-e nekik? Nos, aki látta az már tudja a választ, aki nem az jöjjön és nézze meg ezt a kétfelvonásos vígjátékot.

De rekeszizom nem marad szárazon a MaszKKaland! című egyfelvonásos vígjátékunk nézése közben sem. Ebben, ahogy a címe is mutatja maszkos emberek keverednek különböző vicces és félreérthető helyzetekbe.

Idén ősszel próbálni kezdjük a méltatlanul elfeledett A fületlen tetem című egyfelvonásos vígjátékunkat, mely (minő meglepetés) egy tetemről szól, akinek még a füle is elveszik! Ezt a darabunkat szeretett közönségünk remélhetőleg hamarosan látni is fogja.

A következő év új darabjáról most csak annyit árulnék el, hogy lesz benne tenger és sejk háremhölgyekkel, valamit egy magyar focicsapat és sok-sok félreérthető helyzet. Ígérem nevetésben sem lesz hiány!

Kövessenek bennünket a facebook oldalunkon, ahol minden információt megtalálnak darabjainkról, előadásainkról. De ígérem e lap hasábjain is mindig tájékoztatjuk Önöket a várható előadásokról.

Bővebb felvilágosítás

Orbán Erika
20 255 4966
erika@alkotonok.hu
www.alkotonok.hu

Várjuk Önöket szeretettel!