A február 14-i Valentin nap már közel, de ezen a napon, nem csak a szerelmeseket ünnepelhetjük. A Spirit&Home hazai gyertyamanufaktúra az egyedülállókra is gondol, mégpedig egy prémium illatgyertya formájában. A boldogság elérhető akkor is, ha éppen nincsen társunk.

 

„Természetesen örülünk az igaz szerelemnek, és a boldogságnak, de azt is ünnepeljük, ha valaki más élethelyzetben van, vagy tudatos döntést hoz arról, hogy éppen most nem szeretne kapcsolatot.” – mondta el Hidasi Judit írónő, a manufaktúra egyik alapítója.

Ha szereted az illatos gyertyákat és boldog vagy az életeddel úgy ahogy van, akkor ez a te kötelező gyertyád Valentin napra. A francia parfüm illatával készülő gyertya púder és gyümölcsök keverékének aromáját hordozza, közel ötven órát ég, és itthon készül egy hazai manufaktúrában.

„Két éve indult hódító útjára a Happy & Single, ugyanígy Valentin nap környékén, mert bizony nagyon jól emlékeztem azokra a napokra, amikor mások nyomasztottak azzal, hogy mikor lesz már férjem meg gyerekem… Fiatalon nagyon sokat voltam facér, jórészt saját döntésem miatt, nagyon szerettem az önálló életet, a hatékonyságot, hogy nem kellett senkit kerülgetnem a konyhában … (Ezt néha visszasírom, bármennyire is imádom a családom.) Szóval a boldog szinglilét egyáltalán nem kiváltság – inkább döntés kérdése, szerintem. Mert dönthetsz úgy, hogy kihozod belőle, amit lehet és jól érzed magad, bármilyen is a kapcsolati státuszod.” – mondta el Hidasi Judit írónő a Facebook posztban, aki saját műhelyében önti illatos gyertyáit, immár negyedik éve.


Azt kérdezed miért van a Valentin napi szerelmes gyertyák közt egy Happy&Single azaz Boldog és Egyedülálló feliratú gyertya? A magyarázat egyszerű: ez a gyertya azoknak szól, akik önmagukat ajándékozzák meg, akik hisznek benne, hogy teljes az életük, akik saját magukat is ünnepelni tudják, vagy azoknak akik Valentin napján szingli bulit szerveznek! Miért ne? Ez a gyertya egy igazi, vidám és elegáns gyertya. Azoknak, akik boldogok az életükkel, akik nem félnek merészen új kalandokba belevágni.
A gyertya másik oldala telis-tele színes, és vidám pillangókkal, melyek a boldogságot, és a szabadságot szimbolizálják. Bármelyik budoárban, szobában, vagy térben megállja a helyét ez a gyertya, melynek grafikája Morell Eszter grafikus munkája.


Ez a prémium gyertya jelenleg két méretben elérhető a manufaktúra webshopjában.

A Spirit&Home manufaktúrát Hidasi Judit írónő, és kozmetikumgyártással foglalkozó férje alapította 2020-ban.