A Fiatal Családosok Klubja legfontosabb célja, hogy segítse a családok életét, illetve megismertesse a családos életforma örömeit. Májusban az édesanyák kerültek figyelmük középpontjába, egy különleges online eseményen ünnepelték őket a Ringatóval karöltve, júniusban pedig immár hagyományosan az édesapáké a főszerep, akiket szintén méltó módon szeretnének megünnepelni.

Apák napja

Az idei apák napjára a helyzetre való tekintettel egy szűkebb körű, családias eseményt szerveznek, emellett viszont egy nagyszabású, online, figyelemfelhívó játékot is indítottak. Szeretnék, ha ez az apák napja is emlékezetes élmény maradna mind a gyermekek, mind az édesapjuk számára. Hiszen a születés első percétől kezdve ugyanúgy óriási jelentőséggel bír a kicsik életében mind a két szülő.

Az apák napja egy világszerte ünnepelt nap, amikor az apaságot, az apákat emeljük ki. Az USA-ból indult el, ott 1972-ben vált hivatalos ünneppé. Magyarországon csak 1994-ben indítottak mozgalmat az apák napja bevezetésére, de évről-évre nő a népszerűsége. Hazánkban minden évben június 3. vasárnapja az apák napja, ami idén június 21-re esik.

A FICSAK (Fiatal Csalásodok Klubja) is szeretne hozzájárulni az apák megünneplésének elterjedéséhez, ezért most egy játékos, online felhívást indított szívhez szóló, “Apukámnak készítettem” nyereményjátékkal.

Játékos felhívásuk célja az, hogy a gyerekek saját alkotásaikkal mutassák meg, hogy milyen fontos számukra az édesapjuk, és azzal köszöntsék őket.

“Apukámnak készítettem” nyereményjáték!

Alkotónők magazin

Közeleg az apák napja. Mi lehet értékesebb egy édesapa számára mint a gyermeke alkotása, a róla készült kép? Ezeket a kis műveket szeretnék összegyűjteni, és virtuálisan minden épesapát köszönteni apák napja alkalmából.

Játékos felhívásában a Facebook oldalán a FICSAK azt kéri, hogy a gyermekek készítsenek apukájuknak, nagypapájuknak egy kis meglepetést – rajzoljanak a papírra vagy aszfaltra, építsenek a homokba, amit csak szeretnének -, idézzék fel egy kedves közös emléküket, vagy készítsenek bármit, amit csak szeretnének édesapjuk, nagypapájuk részére.

Cél, hogy ezeket az alkotásokat a gyermekkel együtt lefotózva, mintha az apukájuknak adnák át éppen, egy csokorba összegyűjtve egy különleges apák napi köszöntő videó születhessen meg. Ezzel megmutatva a leendő és jövendőbeli édesapáknak egyaránt, hogy milyen csodálatos pillanatok maradnának ki az életükből, ha nem lenne gyermekük.

A játék fődíja egy Állati családi hétvége a Robirtokon dézsafürdőzéssel, lovaskocsikázással 4 személy részére, 120.000 Ft értékben. Továbbá kisorsolásra kerül még 10 db családi meghívó a FICSAK Apák napi ünnepségére június 21-re a FICSAK Családi Központba és 10 db családi belépő a RoBirtok Élményközpontba.

Az apák napi játék itt érhető el, amire már most számos szépséges alkotás érkezett à https://www.facebook.com/ficsak/photos/a.673321749477354/1804645773011607/

Isten éltessen minden édesapát, nagypapát és dédipapát!

Alkotónők magazin