Megújult a Vörösmarty Színház karantén idején útnak indított podcastja, a Mindig Veled! Mostanra már ezek a különleges beszélgetések a közönség kedvencévé váltak. Színészeinket és a háttérben dolgozó munkatársainkat – tehát az egész társulatot ismerhetik meg, kicsit más szemszögből.  A színész itt elsősorban nem a művészetéről, inkább az életéről mesél, a háttérben dolgozókról pedig kiderülhet, a művészetet nemcsak a távolból szemlélik.

Vörösmarty Színház podcast

A Mindig Veled!-et Kozáry Ferenc nyitotta, akiről kiderült, hogy taxisofőrként is dolgozott. Vendégünk volt Németh Mariann Mary, rendezőasszisztens, aki az üvegfestés rejtelmeibe engedett betekintést.

Keller János, a gyerekszínészből lett örök kereső, aki nagyon népszerű a fehérvári közönség körében, de talán még legnagyobb rajongói sem tudnak róla annyi mindent, amit most elárult nekünk. „Beépült a tudatomba az, hogy ehhez a szakmához elengedhetetlen az, hogy figyeljük az embereket. Én például nagyon szeretek buszon ülni, nagyon szeretek buszmegállóban ácsorogni, nagyon szeretek sétálni, és semmi mást nem csinálni, mint figyelni az embereket, a gesztusokat, a hanglejtéseket, hogy egy apa hogy’ szól a gyerekéhez, hogy’ szól a feleségéhez, és viszont. Hogy egy nagyszülő hogy’ terelgeti a kisunokáját…Rengeteget lehet tanulni, és nemcsak a színészi munkához, a mindennapokhoz fontos az, hogy meghalljunk olyan mondatokat az utcán, amelyek nehéz helyzetben egyszer csak bevillannak.”

A zalai születésű Kricsár Kamillt a színpadon is úgy ismeri mindenki, hogy különleges figurák bőrébe bújik, vagy ha a figurák önmagukban nem is lennének érdekesek, Kamill olyan plusz színekkel tarkítja, amiktől azzá válnak. A beszélgetéshez úgy ültünk le, hogy körbejárjuk, hogy hogyan került Székesfehérvárra, hogyan lett az, aki. Végül számos anekdotán keresztül ismerhettünk meg egy olyan Kricsár Kamillt, akit így még talán nem ismerhettünk. Az írót, a zenészt, a színészt, a csibészt. 

Vörösmarty Színház

A kéthetente csütörtökön jelentkező beszélgetés következő vendége Kiss Diána Magdolna lesz, december  17-én este kilenckor, hamarosan pedig Szikora Jánossal és Kerkay Ritával is találkozhatnak az éterben.

A Mindig Veled!-et az Anchor.fm-en  (https://anchor.fm/vorosmartyszinhaz) és a Spotify-on (https://open.spotify.com/show/1PLijtqKGpxmfHoUiLnsA0) is megtalálják, de a Vörösmarty Színház facebook oldalán és youtube-csatornáján képpel együtt is megnézhetik.

Hallgassanak Ránk!

Karácsonyra egy exkluzív különkiadással készülünk, ez azonban egyelőre szupertitkos. A részletekről hamarosan beszámolunk…