Kuknyó Brigitta a HappyFit Spinning & Aerobic Terem megálmodója és létrehozója az életét tette fel arra, hogy megszerettesse a mozgást az emberekkel. Brigi azt mondja: „A sportmozgások mellett a kikapcsolódás, a happy/boldog társaság és hangulat önfeledt pillanatokat varázsol a terembe.” Ezeket az érzéseket Mi is átélhetjük, ha ellátogatunk hozzá, és levetkőzzük a korlátainkat, ugyanis Briginél – ahogy Ő fogalmaz: “minden fejben dől el“!

Fit_be_3

És most a tavalyi nagy sikerű rendezvény után, a HappyFit Spinning & Aerobic Terem idén is megrendezi a FITT DAY Fitnesznapot! Kedves olvasó! Mi ott leszünk, és nagyon reméljük, találkozunk veletek is! Gyertek! Mozogjunk együtt!

FITT DAY Fitnesznapon az alábbi programok közül válogathattok.

Napindító Jóga

Kezdjük együtt a napot a testet finoman, fokozatosan ébresztgető jóga órával! Légzőgyakorlatokkal, ízületi átmozgató gyakorlatokkal ráhangolódunk az órára, majd napüdvözletekkel, dinamikus gyakorlatsorral, álló, ülő, fekvő, fordított testhelyzetű gyakorlatokkal minden területet energiával töltünk, egyensúlyba hozunk. A végén egy rövid relaxációval zárunk, hogy teljesen feltöltődve vágjunk neki ennek a csodálatos napnak!

Alakformáló STEP pados edzés

A hagyományos alakformáló órát ötvözzük a STEP aerobic koreografált elemeivel. A koreográfiától nem kell megijedni, hiszen egyszerű aerobicos alaplépésekkel hangolódunk rá az erősítő gyakorlatokra. Követhető és minden izmot jól átdolgoztató óratípusra számíthattok.

Fit_be_2

H.I.I.T óra

High-Intensity Interval Training = Magas intenzitású intervallum tréning. Röviden és egyszerűen megfogalmazva: magas intenzitású szakaszok, váltakoznak rövid pihenőkkel. Az egyik leghatékonyabb aerob edzésforma a zsírégetésre. Az interval-szakaszos jellegű edzésekre jellemző, hogy a mozgás befejeztével nem ér véget a hatásuk. A nagy intenzitással végzett, de nem túl hosszú edzéskörök, közbeiktatott rövid pihenőkkel, annyira kimerítik az izmokat, hogy a szervezet regenerálódása még az edzés után 12-24 órával is rengeteg energiát emészt fel, hiszen az alap/nyugalmi állapot visszanyeréséhez is sok energiára van szüksége a szervezetnek. Ez egy módszer, gyakorlatilag bármilyen edzésfajtába beilleszthető. A rendezvényen ez a módszer saját testsúlyos, tehát eszköz nélküli órába lesz beleépítve.

Spinning óra

Legnépszerűbb beltéri kerékpározási edzésforma, melyet a speciálisan erre az edzésmódszerre kifejlesztett eszközön – a Spinneren hajtanak végre a résztvevők. A Spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is.  A legjobb, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti.

Fit_be_1

Családi sorverseny és kölyökatlétika

Csapatos formában zajló sorverseny, ahol különböző versenyszámokban mérettetnek meg a nevezett csapatok. A program fő célja a mozgás és az egészséges versenyhelyzetek megszerettetése a családokkal, gyerekekkel, felnőttekkel. A versenyszámok között szerepel – a teljesség igénye nélkül – a célbadobás, békaugrás, sprint/gát váltófutás, stb… Ha bővebben érdekel ez a program, akkor töltsd le a teljes versenykiírást, amelyben minden fontos információt megtalálsz!

VERSENYKIÍRÁS LETÖLTÉSE

Nevezés a versenyre: Borostyán Judit, Tel.: 06-30/505-0224

Kövess bennünket a FACEBOOKON is!