Mi az az energia, amit ezek a parányi golyók hordoznak? Attól, hogy hihetetlen, még működik. Kinyitja a benned szunnyadó élni akarást. Megindítja a tested öngyógyító folyamatait.

Egészség

Még többet az egészségről ITT

Az angol tanárom arról mesélt, hogy az egyik neves betege azzal jött hozzá, hogy imád enni, imád társaságban lenni. A sok evésben nem tud mértéket tartani. A beteg keze lába hideg, miközben pedig nyugtalannak érzi magát. Fő lelki problémája , hogy szinte mindig retteg valamitől. További tünetek is felmerültek. Hosszas beszélgetés után kiderültek gyermekkori sokkok, ijedtségek, amelyek még további betegségek okozói. A beteg „elhangolódott” az eredeti állapotához képest.

Homeo_be_1

Egy olyan homeopátiás szert javasolt neki, amely a környezetünkben mérgező növény. A szer elkészítése során olyan végtelen hígításon megy át, hogy a tudomány eszközeivel szinte alig mérhető az anyag eredeti jelenléte. A potenciálás – ütve rázás során viszont kinyílik a növény egyéb gyógyító hatása, s a szer bevétele találkozik a bennünk lévő hasonló tünetekkel. A hasonló a hasonlót gyógyítja. Ha egy egészséges ember venné be az ajánlott szert bizonyos potenciálban megjelennének a fenti beteg tünetei, megmutatnák magukat-még többet is, majd olyan hirtelenséggel el is múlnának. Így történnek a szerek vizsgálata is, amelyről feljegyzések készülnek, s ebből áll össze a gyógyszerkönyv

Gombkötő Gizella

homeopata tanácsadó, természetgyógyász

Tel: 06709476800

Tel: 06309580494

Email: ggizella53@gmail.com