Különleges programokra hívja a kicsiket és nagyokat, felnőtteket és szépkorúakat egyaránt Kozma Zsuzsanna, zenepedagógus, aerobik, személyi edző és életmód tanácsadó. Az ötven éves, kétgyermekes édesanya külseje is arról árulkodik, hogy az egészséges életmód híve. Arra ösztönzi az embereket, hogy fitten és sportosan éljenek minél hosszabb ideig. 2020 nyara ismét a mozgásról, az együtt töltött minőségi időről és a kikapcsolódásról szól, a FittMóka táborban.

Alkotónők Kozma Zsuzsanna

A nagy sikerre való tekintettel már évek óta várják a családok, gyermekek, hogy jól szórakozzanak az egészséges életmód és a jókedv jegyében. Kozma Zsuzsanna, a FittMóka zenés torna vezetője és csapata szeretettel várja a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket a táborba, hat éves kortól. Kisebb csemetéket a szülőkkel és nagyszülőkkel együtt.

A két helyszínként a Csillagvár játszóház és Kerék Általános Iskola és Gimnázium szolgál.
Időpontok: Június 15-től augusztus 28-ig, hétfőtől péntekig 7.30-tól 16.30-ig.

Programok:
– gimnasztikus erősítő edzés

– daltanulás
– kézműveskedés
– kirándulás

– strandolás
– labdajátékok a szabadban

– A FittMóka Sport, Művészet és Életmód táborok ideje alatt új barátságok szövődnek. A résztvevők sok új ismeretet szereznek a testmozgás, a tudatos táplálkozás a zene és képzőművészet területein, továbbá a szépségápolásban és a környezetvédelemben is bővíthetik tudásukat a diákok és a felnőttek egyaránt. Segítek a családoknak színesíteni a napi rutint, kordában tartani vagy éppen levezetni a felesleges energiát, súlyt, zsírtartalékot. Az idősebbeknek behozni a lemaradást, a kicsiknek pedig rátalálni a helyes irányra – mondta  Kozma Zsuzsanna.

További információ:

Étkezés: Napi 3x: tízórai, ebéd, uzsonna

Részvételi díj egy hétre étkezéssel, hétfőtől péntekig: 30.000 Ft

(Testvérkedvezmény: -2500 Ft/ fő)
Napi jegy: 7.000 Ft

www.kozmazsuzsanna.hu

Le ne maradjunk az egész nyáron tartó móka és kacagásról, a FittMóka segít az önfeledt kikapcsolódásban, hogy újra gyerekek lehessünk! A kicsik pedig megtapasztalhatják a játékos szórakozást az egészséges életmód adta lehetőségekkel!