A Crown Laboratories kutatói a bőr mikrobiomjainak közel egy évtizednyi tanulmányozása után alkották meg a BIOJUVE forradalmi technológiáját. A BIOJUVE egy egyedülálló, klinikailag igazolt, élő mikrobákon alapuló bőrápoló eljárás, ami a Cutibacterium acnes élő törzsének védekező erejét hasznosítva optimalizálja a bőr egészségét, illetve előzi meg az öregedéssel kapcsolatos bőrproblémák kialakulását.

Bőrünk mikrobiomjának kényes egyensúlya számos dologtól függ: a genetikától, környezeti tényezőktől, sminkhasználati szokásoktól, életkortól és attól is, hogy milyen kórokozóknak vagyunk kitéve mindennapjaink során. Ez a törékeny egyensúly könnyen felborulhat, aminek eredményeként gyorsabban tetten érhetők az arcon az öregedés látható jelei, valamint egyéb bőrelváltozások. Kétségbeesni azonban nem érdemes, hiszen bőrünk rendelkezik olyan mikroorganizmusokkal, amik segítenek a bőr javításában, helyreállításában és megfiatalításában. Az ezekben a jótékony mikroorganizmusokban rejlő potenciál felszabadítása és kihasználása a BIOJUVE™ Xycrobe™ technológia kulcsa.

Ez az élő mikrobákon alapuló technológia igazi innovátor — úgy tervezték, hogy optimalizálja a bőr mikrobiomját, így elérve a lehető legegészségesebb végeredményt. Ezek az aktivált „mikrobiális erőművek” a Bioessentials™ hatékony, páratlan keverékét, például fehérjéket, zsírsavakat, polipeptideket, antioxidánsokat termelnek és szállítanak éjjel-nappal a textúra, a tónus, a finom vonalak, a ráncok, a fénykárosodás megjelenésének jelentős, látható javulásáért.

Három lépés az egészséges bőrbiomért

Az egészséges bőrbiom három egyszerű lépéssel elérhető. Először is, gondoskodjunk az arcbőr alapos és precíz megtisztításáról! Ez mindennek az alapja, hiszen ha felületesek vagyunk és rajtunk maradnak a mindennapos rohanás nyomai, a bőrápolási rutin további lépései nem lesznek eléggé hatékonyak. Második lépésben gondoskodjunk az élő mikrobiom megfelelő bejuttatásáról a BIOJUVE szérum segítségével. Harmadik lépésként védjük a mikrobiomot és nem utolsó sorban gondoskodjunk extra fényvédelemről, hogy óvjuk bőrünket a káros UV sugárzástól.

Ismerje meg a BIOJUVE termékcsaládot!

BIOJUVETM KONDICIONALÓ ARCLEMOSÓ

Hogyan használjuk?

A Kondicionáló arclemosót naponta kétszer kell használni, reggel és este. Tízforintos mennyiséget használva egyenletes rétegben vigye fel az arc és a nyak nedves vagy száraz bőrére. Gyengéden masszírozza be, majd öblítse le vízzel vagy óvatosan törölje át nedves törülközővel.                                                                                                                            

KÉTKOMPONENSŰ ÉLŐ BIOJUVE MIKROBIOM SZÉRUM ÉS AKTIVÁLÓ PERMET

Hogyan használjuk?

Vigyen fel 1 pumpányi Élő mikrobiom szérumot a kezébe, majd 5 pumpányit a permetből, melyet 5 másodpercig finoman masszírozzon el a tenyerében. Ezzel aktiválja a hatóanyagot, melyet ezután masszírozzon be a megtisztított arc- és nyak bőrébe.

BIOJUVETM MIKROBIOM TÁMOGATÓ KOMPLEX SZÉRUM

Hogyan használjuk?

Vigyen fel 1-2 pumpányi készítményt reggel a megtisztított, szárazra törölt bőrre.

BIOJUVETM HIDRATÁLÓ KRÉM (NORMÁL/SZÁRAZ ÉS NORMÁL/ZSÍROS BŐRRE)

Hogyan használjuk?

Használja ezt a terméket a nappali rutin egyik lépéseként, mielőtt sminket és/vagy fényvédőt alkalmazna. Vigyen fel egy vékony, egyenletes réteget az arcra, és finoman masszírozza be a bőrbe.

A BIOJUVE 8 héten keresztül, 121 résztvevővel folytatott klinikai vizsgálata alapján a terméket használók az alábbiakat tapasztalták:

90 % “Egészségesebbnek érzem a bőröm”

89% “Úgy érzem, hogy fiatalodott a bőröm”

91% “Jóval selymesebbnek érzem bőröm tapintását”

92% “Puhább és rugalmasabb lett a bőröm”