Mondja Kovács Nóri meditációs terapeuta, aki őszinte szívvel segít azoknak, akik megrekednek életük egy pontján és nem találják az előbbre vivő utat. A terápia után az egyén érzi és egyre tisztábban látja, ki ő valójában, egyre könnyedebbé, szabadabbá válik, megszabadul a problémáitól, életeken át hurcolt blokkjaitól.  Hiszi és tapasztalja, hogy a fizikai világunk mellett létezik egy láthatatlan világ, mely megismerésével, felfedezésével az élet könnyedebbé, harmonikusabbá válik. Nóri ars poétikája: Nincs lehetetlen, bármit képes vagy megteremteni!


​És hogy mi is az a Fejlődésterápia? Egy beszélgetés, amely meditáció alapú. Meditatív állapotban beszélget a terapeuta a páciensével és közösen áramoltatják az energiákat. A Fejlődésterápia életünk számos helyzetére hozhat megoldást legyen az stresszkezelés, álomfejtés, párkapcsolati problémák, életfeladatunk megtalálása, vagy éppen őrangyalunk megismerése. Egy-egy ülés alkalmával Nóri először röviden átbeszéli az illetővel a problémát, mi az, amit szeretnének megoldani, illetve mi az az eredmény, amit el szeretnének érni. Nóri többesszám első személyt használ, mert, amint mondja mindezt közösen teszik a hozzá fordulóval. A meditatív állapot alatt Nóri együtt lélegzik a páciensével, végig vele marad, összehangolódik vele így pontosan azt fogja érezni, látni, amit ő. Ezt követően kezdődhet csak a valódi munka: különböző technikák alkalmazásával feltárják magát a problémát, majd Nóri energiájának is a segítségével kioldják azt. Mindez az érzések szintjén és nem gondolati síkon történik. Lemerülnek a tudatalatti legmélyebb részeibe, ahol a problémák létrejöttek és ahol az ember önmagát a legjobban megismerheti, megértheti.


Az első alkalom általában 1,5-2 órát vesz igénybe, hogy pontosan átbeszélhessék, mi fog történni, mi a probléma, mi a célkitűzés, illetve, hogy egymásra hangolódhasson terapeuta és páciens, mely elengedhetetlen része a közös munkának. Nóri őszintén válaszol minden felmerülő kérdésre. Azt mondja enélkül nem kezd bele a közös munkába, mert fontos, hogy a páciens biztonságban érezze magát vele. Nóri blogot is vezet, ahol időről időre megosztja velünk gondolatait, tapasztalatait, ezek megosztásával is azon munkálkodik, hogy segíteni tudjon a bizonytalankodóknak.

Aki többet szeretne megtudni a Fejlődésterápiáról, vagy szüksége lenne Nóri segítségére, az az alábbi elérhetőségeken megtalálja őt.

Kovács Nóra
30/893-3508
fejlodesterapia@gmail.com
1113 Budapest, Tardoskedd u. 11.
https://www.fejlodesterapia.hu/
https://www.facebook.com/fejlodesterapia/

Nóri felajánlott az Alkotónőknek egy online kezelést, amihez nem kell mást tennie a kedves olvasónak csak megválaszolnia a NYEREMÉNY oldalunkon hamarosan megjelenő kérdéseket. A helyes választ beküldők között kerül kisorsolásra Nóri online Fejlődésterápiája.