A szerelem ünnepéről általában a meleg színek, a selymes, bársonyos textúrák esetleg a csipke jut eszünkbe. Más szóval a bujaság és a forró hangulat. Idén viszont csodás jégkirálynő outfitekben ünnepelheted a Valentin-napot – a Fashion Days divatszakértői elegáns kék és laza, különleges szetteket is összeállítottak, hogy jól érezd magad a randidon. Egy kis extraként pedig a fehérneműdivatra is kitérnek.

Idén cseréld le a megszokott piros vagy fekete, csipkével díszített kisruhát, ha Bálint-napon randizni mész. A szerelmes hangulatot nem csak a klasszikus romantikus vagy végzet asszonya szerelésekkel lehet életre kelteni, a hűvös színek is legalább ugyanilyen izgalmasak lehetnek, erre mutatunk most pár figyelemfelkeltő példát.

 A tökéletes, elegáns jégkirálynő ruha

Várjuk a jó időt, a kék pedig a 2019-es tavaszi szezon egyik sztárja lesz. Februárban már lehet kicsit engedni a kísértésnek és átemelni a ruhatárunkba a melegebb évszak trendjeiből. A kékek közül idén a pasztellesebb árnyalatok lesznek a tavasz meghatározó színei. Ha viszont egy karakteresebb, sötétebb kék ruhára esne a választásod, nyugodtan kombinálhatod egy más, szintén élénk színű kiegészítővel. Ugyanis a colour blocking őrület továbbra is tartani fog 2019-ben, egyetlen megkötés van csak: vad színek mellé letisztult szabás dukál.

Motivi ruha (Fashion Days, 14.099 Ft)*

Kényelmesen a nagy napon is

Sokan abba a hibába esnek, hogy a kényelmet egyáltalán nem tekintik döntő szempontnak az ünnepi szerelésük összeállításakor, pedig csak akkor lehet önfeledten átélni a percet, ha nem kell a feszülő ruha, a szúró csipke vagy az extra magassarkú miatt feszengeni. Egy egyszerű fehér vagy fekete bő szabású ing és farmer kombináció remek szolgálatot tehet Valenin-napon is, és attól sem kell félned, hogy a végeredmény unalmas lesz. Mutatunk pár terméket, amelyekkel feldobhatod ezeket az egyszerű ruhadarabokat is: javasoljuk, hogy válogass a trendszínek, a vidám, tavaszt idéző kiegészítők közül.

Mango ing (Fashion Days, 4.999 Ft)*

Különleges fehérneműk, kiegészítők a legfrissebb divat szerint

Eddig nem szívesen ruháztál be olyan fehérneműkbe, amelyeket nem tudsz minden nap használni? A szerelmesek napja tökéletes alkalom arra, hogy pár különlegesebb darabot is beszerezz. Ha szeretnél kicsit előrelátóbb lenni a választáskor, akkor a kék mellett a pasztell levendula színű darabok között válogass, hiszen ez is divatszín lesz tavasszal. A fehérneműdivat 2019-ben a natúr, egyszerű kényelmes darabok felé mutat, de ezzel egyidőben egy teljesen ellentétes trend is körvonalazódni látszik: ebben a bársonyok, a finom csipkék és az izgalmas részletek is helyet kapnak.

Next body (Fashion Days, 11.999 Ft)*

A Fashion Days keresi a legkreatívabb párost

A Fashion Days kíváncsi arra, hogy hogyan töltitek a szerelmesek napját, ezért egy Instagram játékon keresztül várja a fotókat, melyek az ideális Valentin-napi programot mutatják be. A nyertesek pedig ajándékutalványokat kapnak. Ráadásul a márka egy extra Valentin-napi akcióval is várja a vásárlókat: válogass a fentebb említett darabok között akár 70 százalék kedvezménnyel, ráadásul a vásárlásod 10 százalékát most utalvány formájában visszakapod.