A Carrie Csodanő Díjat azért alapította 2023-ban a Carrie Magazin, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki nem feltétlenül a leghangosabb mindenhol, de kétségtelenül fontos és példaértékű munkát végez. 

Hétköznapi nők/anyák, akik nem hétköznapi életet élnek. Lehetnek vállalkozók vagy alkalmazottak, csendes hősnők vagy egyszerűen (h)ősanyák. Minden olyan nőt, aki a kategóriáknak megfelelően különleges, de még nem vagy kevéssé ismerték el, díjazni szeretnék. A tavalyi nagy siker után idén is meghirdették a díjat.

„Olyan díjat álmodtunk meg, ahol a díjazottak egy valóban független zsűri által kerülnek kiválasztásra. Magát senki nem jelölheti, de bárkinek, akinek van a családjában, ismeretségi körében olyan nő, akit szerinte meg kell ismernie országnak-világnak, ne habozzon őt jelölni!

A zsűri idén is illusztris tagokból fog állni, erről hamarosan be fogunk számolni minden platformunkon, érdemes lesz figyelni.”- árulta el Tomkó Bori, a Carrie Magazin tulajdonos-főszerkesztője.

Jelölési határidő: 2024.04.01.

Jelöltek kihirdetése: 2024.04.20.-04.30. között

Zsűri munkája és a közönségszavazás határideje: 2024.05.01.-05.10.

Kategóriánként 1 zsűri általi és 1 közönség által megszavazott nyertes lesz, akiknek kilétét 2024 május elején egy díjátadó gálán fedik fel.

Bővebb információk ezen a linken érhetők el:

https://carrie.hu/carrie-csodano-dij/meghirdetjuk-a-2-carrie-csodano-dijat/