Bódi Sylvi és Nagy Adri is hisz abban, hogy egy nő, ha rendben van önmagával, az kifelé is sugárzik. A hírességek egy szépségközpont megnyitóján beszélgettek a külső és belsős szépségről Kánya Katával és Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyásszal.

„Sok év munkája a belső harmóniám. Az elmúlt évtizedekben sokat dolgoztam azon, hogy szeressem és elfogadjam magamat. Ez az egyik kulcsa annak, hogy másokat is szeretni tudjunk” – árulta el Sylvi, hozzátéve, sokat tesz azért is, hogy ez a harmónia látható legyen. „Ehhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás és folyadékbevitel, sok mozgás, minőségi kozmetikumok, illetve sok táplálékkiegészítőt szedek, van egy egész fiókom, amiben ezeket tartom. Odafigyelek az étkezésre, speciális étrend szerint táplálkozom 18 éves korom óta.”

A MySelf beauty concept by drkriston megnyitóján Slyvi mellett Nagy Adri énekesnő is mesélt tapasztalatairól.

„Amikor az ember fiatalabb, talán jobban ad a külsőségekre, és nem figyel arra, hogy mennyire balanszban kell lennie a külső-belső dolgoknak. Ahogy Kánya Kata is elmondta a beszélgetésünkben, azoknak a nőknek, akik rendben vannak önmagukkal, elképesztő kisugárzásuk van. Aki szeretne szép lenni, kezdje a belső munkálatokkal, egy kis önbizalomtréninggel. Kiül egy nő arcára, legyőzhetetlen, aki magabiztos” – fogalmazott Nagy Adri. „Az én szépséghez való kapcsolatomat a nagymamán inspirálta, a női ideált tőle és édesanyámtól kaptam. Rengeteg olyam tippet adott már kislánykoromban, amiket a mai napig hasznosítok, akár az alvás, akár a bőrápolás területén.”

A hely megálmodója Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász, aki rendhagyó koncepcióban hívta életre a MySelfet.

„Nekünk nőknek nagyon sok szerepkörben kell a mindennapok kihívásainak megfelelnünk, ezért különösen fontos, hogy tudjunk feltöltődni. Lehet ez egy hobbi, a család vagy munkahelyi siker. Fontos, hogy olyan helyet találjunk ehhez, ahol az énidő minőségi tartalommal telik meg és önmagunkat helyezhetjük a fókuszba” – mondta el Dr. Kriston Renáta. Szolgáltatásaikat olyan unikális egységben foglalták össze, amely biztosítja, hogy nőként bárki megtalálja a belső egyensúlyt, megalapozza külső szépségét és a lelket is megerősítő mozgással testét is formába hozza. A szépségközpontban részt vehetünk pilates órán, a bőr egészségét és szépségét megalapozó kozmetikai kezeléseken, igénybe vehetjük a fodrászat hairspa szolgáltatásait is, valamint a teljes test regenerálását biztosító Hyperbar oxygénkezelést és a Yashi Dome japan hőterápiás eljárást. A hely egyfajta közösségteremtő szerepet is szeretne felvállalni, valamint rendhagyó módon az időszakos képzőművészeti kiállításokat is megtekinthetünk, jelenleg Soós Nóra festőművész alkotásait.