December 20-án ismét felsorakoztatják a legendákat, ezúttal Zalatnay Sarolta, Delhusa Gjon, St. Martin, Kasza Tibi és Csordás Tibi (Ex Fiesta) érkezik a színpadra a budai szórakozóhelyen. A házigazda pedig Dj Dominique, aki a tőle megszokott módon szórakoztatja a közönséget. Ez az esemény az adományozásról is szól, vállalkozók felajánlását várják, akik élményeket tudnak nyújtani rászoruló családoknak.

Nagy Budai Házibuli

Csordás Tibi (Ex Fiesta), Delhusa Gjon, Kasza Tibi, St. Martin ésZalatnay Sarolta is fellépnek a különleges estén, hogy egy kis ünnepi hangulatot varázsoljanak a vendégeknek. A Nagy Budai Házibuli nemcsak a szórakozásról szól, hanem a jótékonyságról is!

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik a Symbolban arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a ’70-es, ’80-as, ’90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is! 

Nagy Budai Házibuli

Bízunk benne, hogy idén is sokan részt vesznek ezen az eseményen, hiszen a bevételből 500.000 Ft értékben játékokat adományozunk rászoruló családoknak az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével! Ezt az összeget már meg is előlegeztük, és át is adtuk a hátrányos helyzetű embereknek. A kiszállítást a REGIO JÁTÉK biztosította, valamint kedvezmény formájában további 100.000 Ft-al járult hozzá az adományozáshoz, hogy minél több ajándékkal lephessük meg a családokat. Továbbá élményeket adunk rászorulóknak, vagyis olyan vállalkozókat keresünk, akik a saját szolgáltatásukat fel tudják ajánlani hátrányos helyzetű családoknak. A Fővárosi Állat- és Növénykert már mellénk állt, de csatlakozott már szabadulószobát, hotelt, éttermet üzemeltető cég is. Segítsünk megosztani a karácsony örömét azokkal, akik igazán rászorulnak, mindenkit arra buzdítunk, hogy az év utolsó hónapjában se feledkezzen meg azokról, akik esetleg rosszabb körülmények között élik mindennapjukat! – mondta az ismert lemezlovas, Várkonyi Attila.

Program:

• Kapunyitás a vacsoravendégek számára: 19:00 óra

• Vacsora: 20:00 órától

• Kapunyitás a normál és VIP jeggyel rendelkezők számára: 21:30-tól

• Koncertkezdés: 22:30 További információ: https://www.facebook.com/events/2668002839912348/