Kibővíti üzleti tevékenységét Kósa Erika, Magyarország leggazdagabb asszonya, aki öt éve alapította meg akadémiáját, amely elsősorban a pályafutása alatt felhalmozott tudásbázis átadásával, és az érzelmi intelligencia fejlesztésével foglalkozik. Az üzletasszony örömmel fogadta el a Jeunesse Global – egy az öregedés visszafordításával és egy egészséges, fiatalos generáció létrehozásával foglalkozó vállalat – felkérését, melynek keretében azoknak a munkatársaknak az oktatását támogatja, akik az akadémián keresztül jelentkeznek a Jeunesse Global partnerének. Tevékenységével edukációs partnerként vesz részt a cég magyarországi és európai terjeszkedésében, hozzájárulva számos új munkahely megteremtéséhez.

Kósa Erika Alkotónők

Kósa Erika vallja, hogy a sikeres és boldog élethez annak három területén fontos stabilitást elérni: testi, lelki és pénzügyi területen. Közel három évtizedes pénzügyi pályája során az emberek financiális egészségét támogatta. A Kósa Erika Akadémia megalapításával és az érzelmi intelligencia reflektorfénybe helyezésével a mentális egészség fontosságát képviseli. A harmadik pillérrel pedig, a testi egészségre fókuszál majd az akadémia keretén belül úgy, hogy közben újra a legnagyobb erősségére építhet, tudásának átadására, sikereinek megosztására.

Az elmúlt években sok cég keresett meg, hogy legyek a partnere vagy nagykövete, de most először találkoztam olyan vállalattal, amelynek értékrendjével teljesen azonosulni tudok és amelynek termékeit magam is szívesen használom.” – mondta el Kósa Erika. – „Ezért örömmel nyújtok edukációs támogatást a Jeunesse Global vállalatnak magyarországi és európai terjeszkedésük során. Izgalmas feladat arra tanítani az embereket, aminek köszönhetően Magyarország leggazdagabb asszonyává váltam. A Kósa Erika Akadémia az elmúlt években számos társaságnak nyújtott szervezetfejlesztési támogatást, mostantól azonban egy szélesebb körnek taníthatjuk meg, hogy hogyan lehetnek sikeresebbek az üzletük építésében. Ez különösen fontos lehet most, amikor a válság miatt sokan elveszítették a munkájukat, megélhetésüket.”

Alkotónők Kósa Erika

A Jeunesse a világ egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő vállalata, éves árbevétele meghaladja a 1.1 milliárd dollárt. A cég az öregedés visszafordítását tűzte ki célul, tudományos alapokon megalkotott termékei a sejtek regenerációját és megújítását célozzák.

További információ:

https://www.kosaerikaakademia.hu/hirek/jeunesse-next-generation

https://workstar.jeunesseglobal.com/hu-HU/; https://www.facebook.com/JeunesseGlobal/

https://www.kosaerikaakademia.hu/, https://www.facebook.com/kosaerikaakademia/