Kristóf Szabolcs, SK. Színkör tag

Kristóf Szabolcs, SK. Színkör tag

Szabolcs igen friss története akkor kezdődött, amikor 2020 októberében egyik pillanatról a másikra arra eszmélt, hogy a meghallgatás utolsó perceiben nagy meglepetésére már arról kérdezték, hogy mi a véleménye a darabról, és hogyan érezné magát legjobban a szerepben, amivel ott bizalmat is szavaztak számára.

Ugyan nagy színházrajongó, de színpadon még nem próbált szerencsét, azonban a művészetek egyéb ágaiban – keramikus és üvegműves szakmák birtokosaként – már volt alkalma megmérettetnie magát, valamint több évig egy művész filmklub terelgetésében is segédkezett.

2020 őszén egy castingot követően került az Alkotónők Kulturális Egyesületbe, s azon belül az SK. Színkörbe. Szabolcsot egyéb munkája révén már jól ismerték a tagok, így örömmel vették jelentkezését. Számára sem okozott gondot a beilleszkedés, lelkesen vár minden próbát, és reméli, a jövőben minél több szerepben kipróbálhatja magát.

Jelentős helyet tölt be életében a középkori hagyományőrzés, amivel 2003 óta foglalkozik. Jelenleg tűzoltóként dolgozik.

Szerepei

Carpe Diem
Ádám a vagány, jólelkű, de későn érő férfi